PROVEO JE SA MNOM CELU NOĆ I NIJE SE POKAZAO: Jelena Krunić otkrila da je Fran Pujas sa njom prevario Elenu Kitić

Zadrugar Fran Pujas navodno je prevario svoju devojku, pevačicu Elenu Kitić, sa Jelenom Krunić. Kontroverzna učesnica rijalitija otkrila je kako je došlo do toga. Jelena tvrdi da se sa Franom viđala nekoliko puta tokom njegove veze sa Elenom.

- Prvo sam ga podržavala dok je bio u rijalitiju, bio mi je kul, čak sam i njegovu majku savetovala oko nekih stvari u vezi sa "Zadrugom". Onda smo se nekoliko puta sreli u istom društvu. Tako mi je jednom prilikom pisao da blejimo zajedno, da dođem do njega. U jednom od razgovora rekla sam mu da ja neću da dođem do njega, nego da on dođe do mene. Tako je i bilo - rekla je Jelena za "Svet" i dodala:

- Moram samo da naglasim da se sve to dešava dok je on u velikoj ljubavi sa Elenom. Mislim da su se tad tek vratili sa letovanja. Došao lik oko ponoći, tad sam ga zvala. Imali smo seks, ali se nije baš pokazao. Nije ni obdaren, 11-12 cm. Pošto sam videla u kom je stanju, dozvolila sam mu da prespava kod mene, bilo mi je gre'ota da ga u takvom stanju puštam da ide kući. A spavali smo kao da smo tri godine u vezi. Zagrljeni, sve super. Ove stvari ne bih pričala da nije rekao da ga smaram, da mu pišem i tome slično. Reč ne bih rekla, ali kad me već vučeš za jezik, tako je, kako je.

Izvor: Kurir.rs/Svet
Foto: jelena_krunic_official/Instagram

Pogledajte još