JOVANA JE DIVNA OSOBA I MAJKA, IMAMO FENOMENALAN ODNOS: Vladan Savić progovorio o krahu vanbračne zajednice i novoj ljubavnoj vezi

Javnost je pre nekoliko dana iznenadila objava pevača "Magla benda" Vladana Savića na društvenoj mreži Instagram, gde je naveo da je raskinuo dugogodišnju vanbračnu zajednicu sa Jovanom Jocić, sa kojom ima ćerku Anđeliju. Tom prilikom naveo je da će on i Jovana ostati u prijateljskim odnosima, o čemu je sada opširnije pričao za medije.

- Nismo se rastali u dobrim odnosima, nego smo se rastali u fenomenalnim odnosima. Neke stvari jednostavno ne možeš da sakriješ, mi imamo i dete. Da smo se rastali u lošim odnosima, ja ne bih davao sad ovaj intervju sigurno. Super sam raspoložen i super mi je energija. Jovana je jedna divna osoba, divna majka - rekao je Savić u razgovoru za "Blic" i dodao:

- Viđam ćerkicu. Ona je i kod mene i kod Jovane, zajedničko starateljstvo.

Na pitanje da li se slaže sa rečenicom da je "Bolji dobar razvod, nego loš brak", Vladan je odgovorio:

- Najbitnije je da je dete srećno i zadovoljno, jeste i biće, jer su i otac i majka srećni i zadovoljni.

Poznato je da na nastupe "Magla benda" najviše dolaze pripadnice lepšeg pola, a Vladan je trenutno jedini slobodan muškarac u bendu. Na pitanje da li će mu to sada praviti probleme, Savić je odgovorio:

- Zašto bi to pravilo problem? Činjenica je da je uglavnom na našim nastupima 90 odsto žena, što je jako lepo. Mi smo bend, 5 muškaraca, ne vidim nikakav problem, doduše, samo sam ja slobodan.

Pevač, međutim, nije želeo da otkriva da li mu sada devojke više pišu i udvaraju se preko društvenih mreža.

Kako važi za jednog od najzgodnijih izvođača na našem muzičkom nebu, Vladan je otkrio i šta je zaslužno za to.

- Genetika, mada nije genetika koliko mi svi imamo period kad popijemo, manje ili više. Konkretno mi se dešava da nekoliko meseci nisam kap alkohola popio, tako da je sigurno jednim delom i to zaslužno. Naravno, pazim na ishranu, volim kad sam mršaviji. Ne volim non-stop da jedem - rekao je Savić koji je iskoristio priliku da se našali na svoj račun:

- Idem u teretanu, već godinama krećem od ponedeljka - kroz smeh je rekao pevač, otkrivši i da će publiku veoma brzo obradovati novim singlovima.

Aktuelna tema ovih dana je svakako i festival "Pesma za Evroviziju '22" i pevačica Konstrakta koja je odnela pobedu.

- Nisam ispratio baš, nastupali smo u tom periodu. Samo jednu pesmu sam poslušao, a to je bila pesma Sare Jo. Ja nikada ne odreagujem na prvo slušanje, ali na njenu pesmu jesam. Baš sve pohvale. Konstraktinu pesmu nisam uspeo na prvu da ukačim, ali vidim da je popularna na socijalnim mrežama, definitivno ima nešto - izjavio je Vladan i nije krio da bi voleo da se sa svojim bendom prijavi za pomenuto takmičenje kada bude osetio da je pravi trenutak za to.

Izvor: Blic.rs
Foto: vladansavic/Instagram

Pogledajte još