DVA POVODA ZA SLAVLJE: Nadežda Biljić i Toma Panić upriličili proslavu 2. rođendana i krštenja sina Longa (FOTO)

Juče je u domu popularnog rijaliti para, pevačice Nadežde Biljić i manekena Tome Panića bio poseban dan. Naime, njihov sin Longo proslavio je svoj drugi rođendan.

Plavooki dečak prevremeno je rođen 12. marta 2020. godine i zbog toga se suočio sa nizom zdravstvenih problema. Ipak, uz ljubav i pažnju svojih roditelja i porodica Biljić i Panić on sada napreduje kao ostala deca njegovog uzrasta.

Longovi ponosni roditelji danas su organizovali krštenje svog naslednika u crkvi u Svilajncu, Tominom rodnom mestu. Ovom svetom činu prisustvovao je veliki broj članova porodica Biljić i Panić. Na svojim profilima na društvenoj mreži Instagram ponosne bake Slavica i Jasna podelile su fotografije nastale tokom ovog važnog dana.

Maleni Longo za ovu priliku bio je svečano odeven u odelo sive boje i prsluk tamnije nijanse. Nakon intimne ceremonije usledila je velika proslava Longovog drugog rođendana i krštenja u porodičnom domu Panićevih u Svilajncu.

Pored slika nastalih tokom krštenja, najviše pažnje izazvala je fotografija na kojoj su se mogle videti snaja i svekrva, Nadežda i Jasna, Tomina majka, koje su po svemu sudeći, uspele da prevaziđu brojne nesuglasice i da svađe i prepirke koje su završavale i u medijima, ostave iza sebe.

Podsetimo, Nadežda i Toma svoju ljubavnu vezu započeli su u drugoj sezoni rijaliti programa "Zadruga".

Foto: panic.jasna/Instagram
Foto: panic.jasna/Instagram
Foto: panic.jasna/Instagram
Foto: biljic/Instagram
Foto: biljic/Instagram
Foto: biljic/Instagram

Autor: Nadlanu.com
Foto: iamtomapanic/Instagram

Pogledajte još