PONOVO ĆU DA TE OŽENIM: Miki Đuričić oduševljen rođendanskim poklonima supruge Angeline (VIDEO)

Tokom dana na rijaliti imanju u Šimanovcima Veliki šef poslao je pismo zadrugarima, a ovonedeljni vođa Stefan Karić ga je pročitao.

- Dragi Miki, Veliki šef ti čestita rođendan. Želimo ti mnogo zdravlja, sreće i ljubavi i naravno što više dana provedenih u "Zadruzi". Proslava će se održati u "Dubiozi". Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Slavljenika je dočekala bogata trpeza, a on je odmah počeo sa čitanjem čestitki.

- Ljubavi moja, srećan ti rođendan, divan si svaki dan, pa i ovaj budi. Zdravlje da te služi. Živimo za dan da si opet sa nama. Volimo te previše, Dunja i mama. Nadam se da si zadovoljan, ne bi te žena ostavila bez poklona i ovaj put te ne poslušala - glasila je čestitka.

- Dragi zete, puno zdravlja ti želimo i da još dugo budeš živ i zdrav svojoj Dunji i ženi. Puno te volimo i neka je srećan 45. rođendan. Tvoja tašta - pročitao je Miki.

- Dragi Miki, želimo ti sve najbolje. Budi šta jesi i drži se mišljenja koje si stekao prva dva meseca. Pozdravi Đedovića, Stefana i da nam još bolje objasniš Gruju - glasila je čestitka od Ermine Pašović.

- Hvala svima - rekao je Đuričić.

Nakon što je pročitao čestitke od svojih dragih ljudi Đuričić je počeo da otvara poklone.

On je danima u nazad pričao da mu je najbitnije da dobije album sa porodičnim slikama, a ta želja mu je ispunjena. Miki je išao od zadrugara do zadrugara i ponosno pokazivao slike ćerke Dunje.

Đuričić je dobio raznovrsne poklone, a najviše se oduševio kompletima koje je dobio za trening. Miki u poslednje vreme vodi računa o svojoj ishrani i trudi se da vodi zdrav život, pa je to razlog što se tim poklonima najviše obradovao.

- Da poručim mojoj supruzi, ponovo ću da te oženim kad izađem, pravimo svadbu - rekao je on.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još