PRAVILA SAM ŠOU DA VIDIM DA LI ME VOLIŠ: Miljana Kulić molila Bebicu za oproštaj, zadrugar poručio da neće trpeti njeno ponašanje! (VIDEO)

Miljana Kulić pokušala je da ubedi dečka Nenada Macanovića da ga neizmerno voli i da njen razgovor sa Lazarom Čolićem Zolom treba da zaboravi kao da nije postojao.

On je istakao da je ušao u rijaliti samo zbog Miljane, pa i da više neće trpeti njeno ponašanje.

- Ti dobro znaš da ja imam pare, ja sam ušao isključivo zbog tebe. Ako do popodne ne bude ono što je bilo jutros, videćeš - rekao je Nenad.

- Je l' možeš da mi oprostiš, molim te? - upitala je Miljana.

- Ma rekao sam ti, znam šta će da bude. Ti si prevarant, a on je pametan i boli ga uvo. Pa je l' nisam u pravu? Ja ispadam budala - odgovorio je Nenad.

- Je l' možeš da ne ideš i da zaboravimo kao da se nije ni desilo? - upitala je Miljana.

- Rekao sam ti da sve može sem toga, a znao sam da će to da bude. Ja nisam budala, ja nisam kao ovi ovde - rekao je njen dečko.

- Je l' možeš da ne ideš, molim te! Najviše na svetu te volim, kunem ti se u sve! Ti si moja Bebica i nikada više ne mogu da nađem nekog kao što si ti - rekla je Miksi.

- Pa, ne možeš da nađeš budalu. Ispada da je on pametniji od mene - odgovorio joj je Nenad.

- Ja da hoću, on bi sada bio sa mnom. Malo sam šou pravila, i da vidim da li si ljubomoran i da li me voliš - rekla je Miksi.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još