UMETNICA MORA DA IMA MUŠKARČINU PORED SEBE: Jelena Tomašević osvrnula se na izbor pesme za Evroviziju i spomenula supruga Ivana Bosiljčića

Pevačica Jelena Tomašević ispratila je dešavanja na nedavno održanoj "Pesmi za Evroviziju", gde je i sama učestvovala u revijalnom delu, a posebno se osvrnula na pobedu Konstrakte.

- Naravno da sam uz pobednika, uvek sam uz predstavnika Srbije. Umetnica mora biti zdrava! Ne mora da bude savršena, al mora da bude zdrava "u glavu", što bi se reklo... (smeh) - ispričala je Jelena.

Kako je rekla, umetnica, osim što mora biti zdrava, pored sebe mora imati i pravog muškarca, zapravo - muškarčinu.

- Umetnica mora da ima i muškarčinu pored sebe! (smeh) Govorim u svoje ime! Bila sam sa suprugom na Zlatiboru, na Zlataru, malo sam i radila, onda koncert u Novom Pazaru, radujem se što se vraćaju koncertne aktivnosti - dodala je pevačica, koja se na "Pesmi za Evroviziju" pojavila u crvenoj odevnoj kombinaciji, a onda je priznala da li bi opet išla na "Evroviziju".

- Crveno, da, ja sam vatrena žena! Ako budem imala neku dobru pesmu što da ne, prijavila bih se ponovo na takmičenje za predstavnika Srbije. Ukoliko bude adekvatna prilika, vrlo rado - navela je Jelena.

Izvor: Pink.rs/Blic.rs
Foto: jelenatomasevic_official/Instagram

Pogledajte još