BOLEST ME JE NAVELA DA IZGLEDAM OVAKO LEPO: Marija Kulić skockana od glave do pete došla u emisiju da podrži ćerku i zeta

Majka Miljane Kulić, Marija Kulić, pojavila se sinoć u Šimanovcima, dok je u Zadruzi 5 trajalo javno nominovanje.

Marija se pojavila doterana od glave do pete, a svi prisutni su komentarisali da veoma lepo izgleda.

- Bolest me je navela da izgledam ovako lepo. Obožavam novog zeta, od prvog dana kako je Miljana sa njim. Nenad je pažljiv, dobar, prema njoj i prema nama. Željku je pružio svu ljubav i pažnju koja treba da se da muškom detetu, detetu treba muška figura, Siniša je bolestan, a nas je 4 žene u kući. Dobra je duša, sve što želim da poseduje moj zet, on poseduje. Ja sam presrećna. Nek budu koliko im je lepo, mislim da će potrajati. Miljana se toliko stabilizovala pored njega, smirila se. To mi je drago - rekla je Marija.

- Dalila i Dejan su pauzirali rijaliti, krenuli su posao koji im nije išao, u rijalitiju dobro zarađuju. Planirano su ovo uradili, nisu se dogovorili da se Dalila zaljubi u Cara, ona je fenomenalna glumica. Dalila zna da igra rijaliti, antipatična je, ne volim je. Dejan i dalje voli Dalilu. Dejan i dan danas voli Dalilu, prešao je preko prevare jednom, i opet bi. Trajaće priča da Dejan osvoji prvo mesto, to su se i dogovorili, da jedno od njih dvoje - rekla je ona i dodala:

- Dalilu znam kako diše. Dalili se izmakao odnos sa Carom, to nije bio dogovor, to je htela. Znala je da će Dejan da pređe preko toga da bude sa njom. Dejan se vezao za nju, odvojio se od porodice, bila mu je sestra, devojka, žena, on bez nje ne može da zamisli život. Dejan je nezahvalan, ne može niko ni na šta da ga natera. Kad vratim film i kad se setim da je mogao svoje najrođenije da napusti, što ne bi nekog iz rijalitija. Dalila i Dejan su gledali prošlu Zadrugu i tad su procenili da je Car najlabilniji. Dejan je podsećao Dalilu da ne treba toliko da uđe u to. I meni je to van pameti, ali svašta ljudi rade.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Pogledajte još