SLOMIO SE NA DELOVE: Nenad Macanović grcao u suzama dok je Miljana Kulić pričala o ljubavi sa Zolom (VIDEO)

Tokom dana na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija "Amnezija" koju vodi i uređuje reper Nenad Aleksić Ša. On je ugostio nove ukućane Bele kuće Miljanu Kulić i Nenada Macanovića.

- U stilu prave mafijašice si došla, kako si - pitao je Ša.

- Nikako, tužna sam. Mogu da zamislim da je on tako nešto uradio, ja sam se spr*ala, on me je mnogo potresao, nije spavao celu noć, hteo je da ode, ni ja nisam spavala. Baš se loše osećam. Obećala sam da ga više neću dovesti u takvu situaciju, smatram da sam preterala. Ja ga mnogo volim i moja porodica isto, Željko ga je prihvatio. Ovo da prokockam zarad nečega ne pada mi na pamet, njega je Bog poslao, težila sam ka tome, malo sam se zaigrala da vidim kako će on reagovati na ljubomoru... - pričala je Miljana.

- Oni su počeli priču o njihovom odnosu, o tome šta se dešavalo i ja sam tu ispao budala jer sam je štitio. Ja više ne znam šta ona radi - pričao je Nenad i plakao kao kiša.

- Miljana prema ovom momku nije u redu što radiš, nemoj da se sprdaš sa njim, pogledaj ovo. Nemoj da zaje*avaš! Sramota je, nije ovo šou - upao je Marko Janjušević Janjuš u radio i sasuo Miljani sve u lice.

- On je prema njoj dobar, ali ona kada vidi Zolu, ona je gotova, mada je i njemu ona i dalje u glavi. Zola je sa drugim devojkama da bi skrenuo misli - pričao je Filip Car.

- Ako se ona izjasni da želi Zolu, da li bi bio uz nju i dalje? - pitao je Ša Nenada.

- Za nju ne, ali za njene roditelje da - rekao je Nenad kroz suze.

- Ja se izvinjavam, htela sam sinoć da vidim Zolinu reakciju. Preterala sam malo, ali htela sam i Zoli da dokažem da nisam htela da ga ubijem onda kada sam ga udarila štiklom. U depresiji sam, tražila sam šansu, dao mi je. On je sada oprezan i gleda stalno gde je on. Više ne postoji šansa da uđem u odnos sa Zolom. Žao mi je što nije siguran u mene - pričala je Miljana.

- Ja ne mislim da je ovo šou, niti ono sinoć - prokomentarisao je Nenad.

- Što se tiče dešavanja u kući, ko ti je najgori? - pitao ih je Ša.

- Dalila, ona bi prešla Filipu preko svega, ona ga voli ali više želi to da prikaže. Namazana je i zla, bezobrazna i nema osećaj ni za koga. Ja kada sam bila ispred prodavnice ja sam molila da me neko pusti, niko nije hteo, samo je ona ali to je bila gluma, a ne dobrota. Što se tiče Dejana, ne znam da li je ovo gluma ili šta se dešava... Car mi je rekao da je loš čovek - pričala je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još