NEZASITE: Ko su najbolje ljubavnice Zodijaka?

Neki horoskopski znakovi su poznati po jačem libidu. Njih može da uzbudi pogled, mali dodir ili čak način na koji izgovorite određene reči. Ovan, Bik i Škorpija su znakovi koji su uvek zainteresovani za intimne odnose. Među njima Škorpije su definitivno najnezasitije i s ponosom zauzimaju prvo mesto.

Škorpija

Škorpije imaju veći seksualni apetit od svih ostalih znakova. Njena žestoka i strasna osobina je vidljiva u svim aspektima života, pogotovo u spavaćoj sobi. Seks je s njom uvek uzbudljiv, najviše zato jer voli da isprobava nove stvari.

Sve što trebate da uradite jeste da se nasmejete na određeni način, uputite joj "značajan" pogled ili je dodirnete i odmah će shvatiti na šta aludirate i prihvatiti igru. Ljudima koji se upuste u seksualnu vezu sa Škorpijama bolje je da imaju jak libido i da su spremni da se dobro oznoje u spavaćoj sobi.

Bik

Ženi Biku je dodir jako važan u seksu, a budući da voli da se drži za ruke ili stalno dodiruje, njen seksualni poriv je uvek jak.

Jako je tvrdoglava i nikad neće da prizna da je ona inicijator seksa, ali oboje ste svesni da vas uvek mami i indirektno aludira na seks. Njen seksualni poriv je fizičke prirode, pa obratite pažnju na dodirivanje, maženje, pa čak i senzualnu masažu.

Ovan

Žena rođena u znaku Ovna voli dobar fizički izazov, a nema boljeg izazova od seksa, zar ne? Ovnov seksualni apetit pokreće čisti adrenalin. Voli da osvaja, a sam seks s njom je uvek pun strasti, igrica i eksperimentisanja.

Žene rođene u znaku Ovna su izuzetno strastvene što obilno pokazuju u spavaćoj sobi. Čini se da je njihov seksualni apetit povezan s nestašnosti i željom za igrom.

Izvor: Prva.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još