SPREMNA DA ISKEŠIRA 300 HILJADA EVRA: Svetlana Ražnatović merka luksuznu nekretninu u Dubaiju?!

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović već više od dve i po decenije živi na Dedinju u srpskoj prestonici, dok je odavno poznato da poseduje i luksuznu vilu na Kipru, u koju često odlazi.

Kako izvor medija saznaje, postoji mogućnost da Ceca uskoro postane vlasnica još jedne nekretnine u vrednosti od 300 hiljada evra.

- Viki ima stanove koje prodaje u Dubaiju, te je tokom jedne večere informisala Cecu o tome i dala joj predlog da kupi stan tamo. Potom je krenula da joj pokazuje koje sve stanove ima i na kojim lokacijama.  - započinje izvor.

- Ceca je rekla da će razmisliti i da će joj javiti. U narednim nedeljama Ceca bi trebalo da kaže hoće li ili neće kupovati stan u ovoj svetskoj metropoli - dodaje sagovornik blizak pevačicama.

Ceca je, inače, nedavno progovorila o svojoj i ćerkinoj kupovini garderobe.

- Različite su potrošnje, Anastasija je mlada devojka... Nije opterećena brendovima, dosta nosi i ona od naših dizajnera, ali ja smatram da žena koja je u mogućnosti uvek treba da ima dobre cipele, dobru tašnu, ostalo može da se skocka, a da to ne mora biti brendirano, ne mora biti preskupo, a da izgleda potpuno "fashion" - otkrila je Ceca.

Izvor: Pink.rs/Blic.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još