NEMA HIT, NIJE ZNALA DA SE UDA, IMA SAMO JEZIČINU: Saša Mirković, menadžer Ace Lukasa, opleo po Goci Tržan

Pevačica Goca Tržan nedavno je prokomentarisala kolegu Acu Lukasa i istakla da joj se njegova pesma kojom je nastupao na "Pesmi za Evroviziju" nije dopala, kao i da je Lukas skandal majstor i da voli da iritira.

Na Gocine prozivke odazvao se Lukasov menadžer i producent Saša Mirković za "Kurir".

- Što se tiče novog estradnog rata na estradi, poznato je da se u naš rat uvlače sami, evo tako i Goca Tržan koju niko ništa nije pitao. Poslednji put hit je ubola odmah nakon što su i dinosaurusi nestali s planete, pa se prešaltovala u voditeljske vode, kako bi joj jezičina konačno došla do izražaja, pošto pesma nikako ni da pokuca na vrata. Izgledom takođe ne može da izdominira pa joj je komentarisanje Lukasovog učešća na Izboru za pesmu Evrovizije jedino preostalo. Ne ljutimo se, kad već nije znala da se uda, da ponudi novi hit, ne daj Bože neki koncert, neka se ona našla u ulozi kritičara. Mada, i jeziku treba odmor, jer neka samopouzdanja odu u pogrešnom smeru pa završe u moru arogancije - rekao je Mirković i dodao:

- Još nisam zaboravio kad sam morao da organizujem njen koncert za jednu osobu jer nije mogla da proda ni 50 karata za Sava Centar. Da nismo pribegli toj fori njoj bi još tada propala karijera pevačice.

Nakon Mirkovića i Aca Lukas je prokomentarisao Gocinu izjavu.

- Hajde sledeći put kad me zovete da nešto komentarišem neka to bude nešto ozbiljno. Nemam vremena za neozbiljna pitanja i još neozbiljnije likove - rekao je Aca Lukas.

Izvor: Kurir.rs
Foto: aleksandar_vuksanovic_official/Instagram

Pogledajte još