KUĆNA ŽURKA: Sonja Vuksanović proslavila 46. rođendan (FOTO)

Modna dizajnerka Sonja Vuksanović poznata je kao dama koja je svojom lepotom i šarmom uspela da zavede čak dva popularna folkera.

Naime, nakon braka sa Željkom Šašićem, tokom kojeg je dobila ćerku Sofiju, uplovila je u buran ljubavni odnos, a potom i bračne vode sa Acom Lukasom. Kao kruna te ljubavi rodila se njihova ćerka Viktorija koja će u avgustu napuniti 11 godina.

Kao uspešna modna dizajnerka i vlasnica poznatog butika u Beogradu, lepa brineta svakodnevno ima bezbroj razloga za slavlje. Međutim, danas ima jedan od najlepših povoda za proslavu.

Zgodna Sonja danas, 19. marta, napunila je 46 godina, a rođendan je proslavila skromno, u krugu najbližih prijatelja i porodice u kućnom ambijentu.

Na svom profilu na društvenoj mreži Instagram sa pratiocima je podelila fotografije nastale tokom proslave. Na njima se može videti slavljenica koja u rukama drži rođendansku tortu roze boje sa ukrasnim detaljima u obliku ruža.

Slavljenica je bila svečano odevena i nasmejano je pozirala svojoj starijoj ćerki i prijateljici. Pored nje bio je i buket ružičastog cveća koje je dobila na poklon. U ovako sjajnom okruženju nema sumnje da će Sonja svoj "divan dan" provesti u najboljem mogućem raspoloženju.

- Odrasla dovoljno da znam za bolje, ali isto tako i mlada da to svakako učinim - napisala je pokraj fotografije na kojoj veselo pozira i dodala:

- Blagoslovena. Srećan mi rođendan.

Foto: sf__fashion__style/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: sf__fashion__style/Instagram

Pogledajte još