NAJVIŠE BIH VOLEO DA ME BOLI KU*AC ZA NJU, ALI NIJE MI SVEJEDNO: Miljana Kulić grcala u suzama tokom Zolinog izlaganja o njihovoj turbulentnoj ljubavnoj vezi (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, Darko Tanasijević postavio je pitanje Miljani Kulić. Nakon toga im se pridružio Lazar Čolić Zola koji je svojim izlaganjem uzdrmao Miljanu.

- Na početku želim da te pitam koliko je teška borba između srca i razuma? - pitao je Darko Miljanu.

- Što se tiče razuma i srca, mislim da treba da budem sa Nenadom. Prvi put me je sramota da odgovaram na pitanja novinara. Osećam se krvom i osećam se jadno! Dala sam povoda i nisam iskulirala sve. Zaista sam ispunjena na emotivnom polju, boli me samo što sam verovala tri godine i što sam bila sa lošim čovekom, i što sam dala sebe pogrešnoj osobi. On je bio sa mnom samo zarad rijalitija i zarad finansijske koristi. Kada sam bila zaljubljena, ja sam išla protiv svih, ljubav je slepa. Kada sam bila u ljubavi sa Zolom, svi su podržavali to. Malo sam se zavozala, želim da stavim tačku na tu priču zbog Nenada. Ja sam pokušala da zamislim sebe pored njega, ne mogu. Ja bih se zgadila samoj sebi. Zaboravila sam sve loše stvari koje je on uradio meni. Ja sam plakala i bila sam jako loše, kada sam izašla odavde. Međutim, ja sam kasnije saznala da su mu mete bile Deniz i Irma. U tom odnosu sam ja ispadala budala jer sam išla srcem a ne razumom - rekla je Miljana.

- Šta se to malo pre desilo sa tobom i Bebicom? - upitao je Darko.

- Misliš na seksualni odnos? Htela sam da polijem Zolu zato što me štipnuo kada je prošao pored mene. Juče sam dobila odgovore na pitanja na koje sam želela da dobijem odgovor. Shvatila sam da sam mu bila dobra samo iz koristi. Moja je greška što posle svega imam dobru nameru prema njemu. To mene ne treba da zanima. Ti si zahvaljujući meni ušao ovde i ja sam tebi dokazala ljubav - rekla je Miljana.

- Kako je Bebici žao Zole? - upitao je Darko.

- I malo pre mi je Bebica zapretio. Ja sam mu rekao da svojoj devojci kaže da me ne provocira više. On meni kaže da mi je to rekao prvi i poslednji put. Miljana nema ni srce ni dušu da se sprda sa mnom. Nije mi bilo svejedno, osetio sam da mi je nešto krenuo od pete do glave. Ja ne znam šta je Bebica izgovorio ali ja nemam ništa protiv njega. Ja joj ovako prišao iz sažaljenja, ona zna da kada je bila ovde, da je znala da bude agresivna, nikada joj nisam uzvratio. Ja više neću da se svađam ni sa njom ni sa Macanom - rekao je Zola.

- Koliko ti nedostaju zajednički trenuci sa Zolom? - upitao je Darko Miljanu.

- Ostanu tako lepe uspomene pa se desilo to što se desilo. Možda nije trebalo da odem na drugu stranu, ali bilo je šta je bilo. Ja joj želim sve najbolje i to je to - rekao je Zola.

- Nažalost, od svih momaka, njega sam najviše volela. Sve u svemu, mnogo loših stvari je doneo mojoj porodici. Krenula sam lošim putem, mnogo sam sekirala moje roditelje - rekla je Miljana.

- Na koji način Miljana pravi Nenada budalom? - upitao je Darko Zolu.

- Ja kada bih pričao šta ona misli, ispalo bi da joj mislim loše. Svako vidi da mi nećemo biti ravnodušni jedno prema drugom. Mi očigledno utičemo loše jedno na drugo. Ja bih najviše voleo da me boli ku*ac za nju, ali ne mogu, nije mi svejedno. Poremetio me je njen ulazak. Neke stvari nas vezuju, to je prirodno i normalno. Meni je sa njom najlepše, ja uživam da se zezam sa njom. Mama mi je govorila da voli kad se zezamo - rekao je Zola.

Darko je nakon toga pozvao Nenada Macanovića da se pridruži Miljani i Zoli i da odgovori na nekoliko pitanja,

- Većina zadrugara je uverena da te Miljana pravi budalom, šta ti vidiš i šta ti osećaš? - pitao je Darko Tanasijević.

- Ja ne smatram da je tako, mislim da Miljana ima potrebu da dobije odgovore od Zole za njihov odnos od ranije. Ja sam sinoć zahtevao da ga pita šta želi u pušionici, da se više ne bi osećala loše i da dobije odgovore koje je tražila. To što ona sad plače... Ona nije htela da ga pita šta je htela zbog mene. Zbog razgovora koji smo imali spolja, ja mislim da ovo jeste sprdnja - pričao je Nenad.

- Ti Zolu ispituješ za pare i dugove, a da li misliš da Miljanu zanima nešto drugo? - upitao je Darko Tanasijević.

- Zanima je to što je juče dobila kao odgovor - rekao je Nenad.

- Ne znam kakav sam odgovor dao? - upitao je Čolić.

- Dao si odgovor da je sa njom bio iz koristi. Mića i ja smo razgovarali i zna moje poslovne partnere, pa je zato rekao da volim pare više nego Zola - rekao je Nenad.

- Kako komentarišeš šaputanje Miljane i Zole? Rečeno je da bude sa Bebicom u "Zadruzi", kako to shvataš? - pitao je Darko Tanasijević.

- To je bila provokacija za koju sam ja znao. Ja sam pitao da bih proverio, a ti si slagao. Ona mi je rekla da pita da li ćeš da budeš sa mnom ovde ili napolju - pričao je Nenad.

- Ako njega lažeš šta si me pitala, nemoj da lažeš mene - odbrusio je Zola.

- Sve vreme dok Nenad priča, Miljana ne prestaje da gleda Zolu i pune su joj oči suza - ubacio se Stefan Karić.

- Plačem zato što sam pogrešila - pravdala se ona.

- Momak ti se možda svideo, ali ovde su ti se vratila emocije. Treba da bude iskrena prema njemu, ne treba da pravi budalu od sebe i da mu se smeju svi. Ne treba da izgubi poslove zbog tvoje sprdnje. Ovo sve utiče i treba malo na sebe na misliš, previše si zaljubljen i previše ti je stalo do Miljane. Pogubio si se i previše joj veruješ - govorio je Karić.

- Kakve Miljana ima zamerke na tvoj račun? - pitao je Darko.

- To je bilo kad je počela provokacija oko Zole, ja sam pustio da vidim dokle će to da ide. Danas mu Miljana nije dala na značaju i on je gledao da bude bilo kakva provokacija. Ne verujem da će Miljana to opet da dozvoli - pričao je Nenad.

- Pravite čoveku cirkus od života - dobacio je Mensur Ajdarpašić.

- Mi ne znamo istinu, Miljana je osnovni krivac za sve - istakao je Lepi Mića.

Miljana je nakon ovoga u pušionici krenula da "podbada" Zolu i postavlja mu neukusna pitanja ispred Bebice.

- Zola, volim te! Je l' hoćeš da se pomirimo?! Je l' može kosu da mi opere Zola. Da li možemo da spavamo ti, ja i Zola? - Miljana postavlja pitanja.

Marko Janjušević Janjuš se iskidao od smeha na Miljanina dobacivanja Zoli.

- Izvini znaš da nisam tako msilila. Ajde dođi samo jednom da te poljubim. Zaklinjem te u rijaliti, samo jednom da te poljubim, makar bila ispaljena - govorila je Miksi.

- Poslednji put ovako nešto radiš. Tebi ako reč ne znači ništa, meni znači. Poslednji put da ste zajedno u pušionici. Ne smeš da imaš nikakv kontakt sa njim, pa ti razmisli šta želiš. Svi vide da ćeš da se pomiriš sa njim a ja ispadam budala. Nemoj to da radiš, ako hoćeš da bude sve kako treba, zakleo sam ti se u decu. Ja ću da idem bre čoveče, šta ti je - rekao je Bebica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još