PRIZNALA DA GA I DALJE VOLI: Miljana Kulić iskreno o odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom i razlozima zbog kojih ostaje u vezi sa Nenadom Macanovićem (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima voditeljka Ivana Šopić razgovarala je sa Miljanom Kulić i njenim emocijama prema Lazaru Čoliću Zoli, kao i kako to utiče na njenu ljubavnu vezu sa Nenadom Macanovićem.

- Tvoj ulazak je bio spektakularan, svi su to gledali. Mnogo se spekuliše o tvom odnosu sa Lazarem Čolićem Zolom. Mnogi veruju da ti voliš Zolu - otpočela je Ivana.

- Razum mi govori da je Nenad za mene. Ali ja vidim da je Zola gladan i krijući odvojim za njega. Ne znam, posle svega nije zaslužio, pogleda me, pune su mu oči suza. Ružno je to što radim ali ne znam šta će biti sa celom situacijom. Ja znam da nikada neću biti sa njim, jednostavno ga boli uvo za sve. Moja greška je što ljudima zaboravim ružne stvari. Ja sam Zolu zavolela kada sam videla iskrenu emociju. Znam da, kada bih se vratila u taj ondos, nikome ne bi bilo dobro. Meni je tata rekao da uđem, i rekao je da ima želju da pobedim u rijalitiju. Obećala sam da neću napraviti glupost. Teško je kada se boriš sam sa sobom. Nenad vidi šta ja radim. Ja ne znam kako Nenadu da objasnim neke stvari. Obećala sam mu da se neću pomiriti sa Zolom - rekla je Miljana.

- Koliko će Nenad moći da izdrži taj pritisak kada vidi tvoj žal za Zolom? - upitala je Ivana.

- On je meni rekao da se plaši da će me izgubiti. On je tako smislio priču, da bi video moju rekaciju i kaže da se plaši. Shvatila sam vremenom da sam bila budala kada sam išla srcem. Uvela sam ga ovde, samoj bih se sebi gadila da se pomirim sa njim. Nije razmišljao kako sam se ja osećala. Ja njemu ništa više ne verujem, apsolutno ništa. Ja sam rekla i za njegovo dobro, znam da nije zaslužio jer nikada nije razmišljeo o meni. I kada mi je najgore bilo, on je išao protiv mene. A sa Nenadom imam ljubav i znam da me ceni. Ja sam mu rekla da me neće izgubiti. Trudiću se da budem nasmejana. On je bio tu i u dobru i u zlu. Ja ću se truditi da izbegavam susrete sa Zolom - dodala je Miljana.

- Je l' voliš Zolu? - upitala je Ivana.

- Ne znam. Shvatila sam na šta je sve spreman i ogadio mi se. Sa druge strane, ja ne želim da ga volim. Ja bih najviše volela da ga mrzim. Kada bih se pomirila sa Zolom, bilo bi dobro mesec dana, posle toga ne. Uvela sam ga da me prevari, da izvuče ono najgore iz mene. Taj odnos je bolestan za mene i za moju porodicu. Kada popijem, ja tada ne vodim računa o svom ponašanju. Da bih krenula lošim putem, možda bih krenula i zaustavila bih se. Sa druge strane imam ono što sam oduvek želala, a to je Nenad. Teško je, teško je, ali... Neću dozvoliti sebi da napravim grešku - rekla je Miksi.

- Je l' ti vidiš ljubav kada te pogleda Zola? - upitala je Ivana.

- Vidim kajanje. Ja sam ga napolju prebolela. Vidim kajanje ali ne znam da li je iskreno kajanje. Ne želim njega da dovodim u neprijatnu situaciju jer znam kako bi se ja osećala da ja to radim Nenadu. Neću dozvoliti da Nenad bude izigran. Nije mi potrebna sreća, nego mi je potrebna snaga i volja - zaključila je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još