SEKSI MAMA: Sofija Milošević pozirala golog stomaka u devetom mesecu trudnoće (FOTO)

Manekenka Sofija Milošević nedavno je ušla u deveti mesec trudnoće i sada s nestrpljenjem iščekuje dan kada će na svet doneti svoje drugo dete.

Lepa plavokosa dama sa verenikom, fudbalerom "Real Madrida" Lukom Jovićem čeka sina, a proširenju porodice najviše se obradovao njihov naslednik Aleksej, koji je rođen početkom septembra 2020. godine.

Tridesetjednogodišnja Sofija tokom trudnoće veoma je aktivna i drugo stanje dobro podnosi. Sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram ona redovno deli fotografije i video-snimke, a poslednjim objavama ih je oduševila.

Naime, Miloševićeva je na svom nalogu podelila set fotografija na kojima pozira u izazovnoj kombinaciji uprkos poodmakloj trudnoći. Odevena u mini suknju i kratku majicu Sofija je pokazala trudnički stomačić i savršeno izvajano telo, a iako je nedavno izjavila da se ugojila 15 kilograma tokom blagoslovenog stanja, ona i dalje izgleda savršeno.

Nakon objave zgodne trudnice usledili su komentari vernih pratilaca koji su joj uputili mnoštvo komplimenata na račun savršenog fizičkog izgleda i poželeli joj sreću na porođaju, koji se bliži.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: sofijamilo/Instagram

Pogledajte još