PRVI SEKS SA DEJANOM PAO JE NA RAJSKOM OSTRVU: Aleksandra Nikolić i Dalila progovorile o odnosima sa Dragojevićem i Filipom Carem (VIDEO)

Voditeljka Sanja Marinković u novom izdanju emisije "Magazin In" ugostila je aktuelne rijaliti učesnice Aleksandru Nikolić, Dalilu Dragojević, Anđelu Đuričić, Viktoriju Mitrović i Sandru Rešić koje su bez dlake na jeziku pričale o muško-ženskih odnosima u Beloj kući.

- Da li je jednoj od vas dve neprijatno, kada pričate o svojim partnerima, koji su obojica bili sa vama? - upitala je Sanja Dalilu i Aleks.

- Mislim da Dejan sada pokušava kroz Aleks da ostvari sve ono što nije uspeo sa mnom, a to je da bude dominantaniji, da se oseti kao muškarac, da postavlja neka svoja pravila - rekla je Dalila, a Aleksandra se ubacila:

- Ono što je meni uvek falilo jeste ljubav i zaštita.

- Pa, kako si mogla da dobiješ ljubav i zaštitu od muškarca, kojem si animir dama? To još nikad nisam čula - rekla je voditeljka.

- Mi nismo prvo imali intimni odnos, pa ušli u vezu, već je naš prvi odnos bio na Rajskom ostrvu, eto, to ću sad da vam kažem - otkrila je Aleks, a potom se ubacila i Sandra Rešić i otkrila svoje mišljenje o Dragojeviću sa kojim je prekinula svaki kontakt.

- Dejan Dragojević nikada neće biti žrtva, niti je ikada bio. Odličan manipulator i, što se mene tiče, od nekog skorašnjeg perioda jako loš čovek - rekla je pevačica.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: RTV Pink Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još