KAKO SU SE ZAVOLELI MAMA I TATA: Hana podelila emotivni snimak Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića iz vremena njihove najveće ljubavi (VIDEO)

Pop pevačica Nataša Bekvalac tokom braka sa nekadašnjim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem dobila je ćerku Hanu, koja je nedavno proslavila 15. rođendan.

Muzička zvezda i uspešni sportista venčali su se u julu 2006, a njihova ljubavna priča okončana je pet godina kasnije.

Naslednica nekadašnjeg para na svom nalogu na društvenoj mreži Tik Tok objavila je simpatičan video-snimak sačinjen od fotografija iz doba najveće ljubavi lepe plavokose dame i popularnog Beograđanina.

- Sve je počelo kada je moja mama srela mog tatu. Oni su se voleli i dobili mene - napisala je Hana, koja je nakon kraha braka svojih roditelja nastavila da živi sa majkom, ali sa ocem se redovno viđa i ima dobar odnos.

Podsetimo, nakon razvoda od Danila, atraktivna Novosađanka udala se za rukometaša Ljubu Jovanovića početkom 2015, ali taj brak nije potrajao i oni su se razveli nakon dve godine zajedničkog života. Bekvalčeva se krajem septembra 2017. godine venčala sa Lukom Lazukićem sa kojim je dobila ćerku Katju, a tačka na njihovu turbulentnu ljubavnu priču stavljena je u oktobru 2019. godine nakon što ga je pevačica prijavila za fizičko nasilje.

@hanaa.ikodinovic

Pobedila sam isk

♬ original sound - NETFLIX

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još