ZALJULJALI KREVET: Miljana Kulić i Nenad Macanović podivljali ispod pokrivača (VIDEO)

Tokom prošle noći učesnici "Zadruge 5" Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola imali su emotivni razgovor u pušionici. Naime, Zola je pokušavo da joj stavi doznanja da je definitvno kraj i da njihova ljubav nema budućnost. Taj razgovor prekinuo je Nenad Macanović Bebica koji je uleteo u pušionicu, i po ko zna koji put, zatekao Miljanu i Zolu kako pričaju.

- Imam emocije prema tebi ali vidim da ne možemo da budemo zajedno. Imam manje nego što sam imao jer si me razočarala svojim postpcima. Ja ne vidim više izlaz iz ovoga, razumeš? Nelogično mi je, možda ni tebi nije normlano. Tako je, kako je. Ti i ja nismo našli zajednički jezik. Išla si kod vračare, ko zna šta si radila. Ja sam sa tobom hteo i život i porodicu ali ja sam težak za ženu. Ja znam da sam težak, nisam ni ja toliko trudio. Ne možemo biti zajedno, ne možemo. Loše se osećam, teško mi je i sve - rekao je Zola dok ga je Miljana pažljivo slušala.

Nakon Zolinog i Miljaninog razgovora, naišao je Bebica kome ništa nije bilo jasno, kao i inače.

- Idi spavaj! - uzviknula je Miljana.

- Šta je bilo? Nemojte da me pravite budalom - rekao je Bebica ljuto.

- Rekao mi je da me voli i plakao je. Rekao je da nikoga nije voleo kao mene. Ispričaću ti posle sve - rekla je Miljana.

Nakon što je sa Zolom vodila ljubavni razgovor, Miljana je ipak odlučila da padne u zagrljaj Macanovića koji joj prelazi preko svega, za samo, dva minuta.

Da ih nije uzdramao razgovor sa Zolom, videlo se nakon što je Miljana zajahala Bebicu i pripredila mu noć za pamćenje.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Twitter/PrintScreen

Pogledajte još