HLADNOKRVNA SAM, MUŠKARCI MI TO ZAMERAJU: Kija Kockar otkrila zašto duži vremenski period nema emotivnog partnera

Kija Kockar, pevačica i rijaliti pobednica, govorila je o ljubavnom životu i priznala zašto nema partnera.

Kija smatra da je razlog zbog kog je muškarci ostavljaju to što ne ume da iskaže osećanja na pravi način.

- Nemam dečka trenutno. Pokušala sam da istražim gde je problem, i uspela sam u tome. Još dok nisam postala javna ličnost mene prati jedan isti problem. Shvatila sam da i tada i sada mi muškarci zameraju što ne umem da iskažem svoja osećanja - rekla je Kija i dodala:

- Ja sam romantična, nežna i trudim se, ali zaista ne znam šta druge devojke još rade kada ja ne iskazujem svoja osećanja. Nikada nije bio problem da li sam visoka, niska, uspešna, neuspešna, već kod svih jedno isto. Samoće se ne plašim, iako mi je nakon razvoda bilo jako teško da se naviknem da sam sama. Kod mene je sve crno ili belo, ili sam u ozbiljnoj vezi ili soliram. Sada kada uhvatim sebe kako uveče šetam po stanu kao duh, mislim da ne bih mogla da se prebacim da ima nekog tu, sve dok se baš baš ne zaljubim.

Kija se, podsetimo, 2018. godine razvela od pevača Slobe Radanovića nakon što ju je u "Zadruzi 1" prevario sa Lunom Đogani.

Jedini dečko kojeg je nakon toga predstavila javnosti bio je fudbaler Miloš Čava Dimitrijević, koji je poznat i po vezi sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Izvor: Informer/Blic.rs
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još