MISLILA SAM DA JE POBEDIO BOLEST, ALI POJAVILA SE METASTAZA: Majka Siniše Mihajlovića progovorila o sinovljevom zdravstvenom stanju

Bivši reprezentativac Srbije Siniša Mihajlović u julu 2019. godine saopštio je da ima leukemiju, koju je posle serije hemioterapija i transplantacije koštane srži uspeo da pobedi u aprilu 2020.

Nažalost, pre mesec dana Mihajloviću se bolest vratila mada je on to uspevao da sakrije od javnosti do pre nekoliko dana.

Sinišina majka Viktorija za domaće medije prokomentarisala je zdravstveno stanje svog starijeg sina.

Gospođa Mihajlović otkrila je da je Siniša od juče ujutru u bolnici, i da je uz njega supruga Arijana, kao i prvi put kada se borio sa opakom bolešću.

- Siniša i njegova supruga Arijana su preksinoć krenuli iz Rima u Bolonju. Moj sin je od osam ujutru u istoj bolnici gde je bio i kada se prvi put borio sa opakom bolešću. Isti lekari ga leče. Počeće sa terapijama, a rezultati su pokazali da se samo na jednom mestu pojavila metastaza. Drugo ništa ne znamo za sada. Znam da je moj sin borac, ali ja sam mislila da je bolest već pobedio i zato mi je teško. Vreme često provodim kod svog drugog sina Dražena, koji živi u naselju Liman 1, pa nisam sama - kaže Viktorija, po kojoj je Mihina starija ćerka dobila ime.

Komšije Viktorije Mihajlović imaju samo reči hvale za porodicu slavnog fudbalera. Sećaju se da je Miha sa celom porodicom prošlog juna posetio Novi Sad, a po dobru pamte i njegovog oca Bogdana, koji je preminuo od raka u 69. godini.

- Porodica Mihajlović je mirna i povučena, ali pristojna. Znam Viktoriju, a sećamo se i Bogdana, koji je bio druželjubiv i fin čovek. Oni su skromni ljudi. Svi znamo da je njen sin mnogo zaradio, vidite i sami da žive u lepoj i uređenoj kući, ali se ne razlikuju mnogo od ostalih. Nadamo se da će Siniša pobediti bolest i ponovo posetiti svoje naselje - rekla je starija gospođa.

Ljubitelji sporta i ceo fudbalski svet konstantno pružaju podršku Siniši Mihajloviću u najvažnijoj životnoj bici. Među prvima mu je poruku poslao trener "Rome", čuveni Portugalac Žoze Murinjo, koji je uz Srbina bio i kada je prvi put oboleo. Mihi su se javili i Zlatan Ibrahimović, Frank Riberi, Marko Materaci, Valter Zenga, a srpski reprezentativac Dušan Vlahović poslao je putem društvenih mreža jasnu poruku: "Napred, Mister".

Izvor: Informer.rs
Foto: sinisamihajlovic_/Instagram

Pogledajte još