PROVELA NEKOLIKO SATI KOD LEKARA: Milica Ristić napustila Urgentni centar, policija traga za Nikolom Rađenom?

Bivši vaterpolista Nikola Rađen navodno je pretukao jutros devojku, pevačicu Milicu Ristić koja je zadobila vidljive povrede u predelu lica.

Naime, radnica jedne pumpe u opštini Stari grad prijavila je jutros u 4.45 sati da je devojka Milica Ristić došla i požalila se da ju je pretukao dečko, bivši vaterpolista Nikola Rađen.

Dolaskom na lice mesta, Nikolina devojka je policijskoj patroli ispričala da je nakon kraće rasprave njen emotivni partner pretukao, tačnije, zadao više udaraca u predelu glave i po telu.

Kako prenose mediji, Nikolu Rađena policija traži jer nije nađen na adresi koju je njegova devojka navela. Bivšeg vaterpolistu policija traži da bi ga priveli na saslušanje.

Pevačica je završila sve preglede u Urgentnom centru i napustila je ovu ustanovu.

Milica nema prelome kostiju, povrede mozga, niti treba hiruruški intervenisati. Ona je posle nekoliko sati provedenih u Urgentnom, gde ju je pregledalo više specijalista, napustila ovaj centra UKC Srbije.

Konstatovano je da pevačica nema prelome kostiju, rađen joj je i skener glave, koji je pokazao da nema povrede na mozgu i da joj nisu polomljene kosti lobanje. Takođe, povrede koje joj je kako tvrdi naneo Rađen nisu ni za hiruršku intervenciju.

- Pevačici je preporučeno mirovanje, stavljanje hladnih obloga na mesta gde su povrede od udaraca, kao i da pije lekove protiv bolova ako bude trebalo. U slučaju da oseti neke nove tegobe ili joj se stanje pogorša trebalo bi opet da se javi lekaru - kaže izvor.

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs
Foto: _milica_ristic/Instagram

Pogledajte još