BILO JE RAZMIRICA, ALI DO SUKOBA NIJE DOŠLO: Milica Ristić i Nikola Rađen oglasili se nakon glasina da je sportista fizički nasrnuo na pevačicu

Nekadašnji vaterpolista Nikola Rađen navodno je pretukao svoju devojku, pevačicu Milicu Ristić, a sad su oboje izdali zajedničko zvanično saopštenje povodom ovog slučaja.

Radnica jedne pumpe u opštini Stari grad jutros je u 4.45 sati prijavila da joj se Rađenova devojka Milica požalila da ju je sportista pretukao, dok sada u saopštenju oboje tvrde da to nije istina.

- Želeli bismo da se povodom događaja od 1.4.2022. godine obratimo predstavnicima svih medija, sledećim zajedničkim saopštenjem. Pre svega, krivo nam je što je u javnosti predmetni događaj okarakterisan kao sukob, što se dalje negativno odrazilo na naše i živote naših porodica, posebno moje dve ćerke. Ovim nam je naneta nemerljiva i nenadoknadiva šteta. Razmirica je bilo, ali do sukoba nije došlo i to želimo, ovim putem, da naglasimo. Mi naš zajednički život nastavljamo, kao i sve planove koje ćemo u budućnosti ostvariti. Povodom ovog događaja se nećemo više oglašavati, i samo molim predstavnike svih vrsta medija da poštuju našu i privatnost naših porodica. Milica Ristić i Nikola Rađen - stoji u saopštenju.

Podsetimo, nakon prijave radnice pumpe, dolaskom na lice mesta, Nikolina devojka je policijskoj patroli ispričala da je nakon kraće rasprave njen emotivni partner pretukao, tačnije, zadao više udaraca u predelu glave i po telu. Na lice mesta izašla je i ekipa Hitne pomoći i povređenu Milicu uputili u Urgentni centar.

Ona je navodno imala vidljive povrede u predelu lica ispod levog oka u vidu otekline i crvenila, i rasekotinu donje usne u levom uglu i nije želela da podnese prijavu za navedeni događaj.

- Ona je rekla da ju je u stanu pesnicama tukao emotivni partner, ali da je uspela da izađe iz stana. Na sebi je imala haljinu na kojoj su bili vidljive fleke od krvi. Lice i telo joj je bilo u modricama i podlivima. Od siline udaraca napukala joj je usna - rekao je danas izvor za "Telegraf".

Milica je dala iskaz policiji o nasilju u porodici. Inspektori su je uputili na dodatne preglede.

Nakon prijave policija u stanu na Dorćolu nije zatekla Rađena. Zbog svega što se desilo za njim je bila raspisana potraga.

Izvor: Blic.rs
Foto: _milica_ristic/Instagram

Pogledajte još