GOVOR TELA GA ODAJE: Sedam znakova da je "poludeo" za vama

Govorom tela vaš partner možda vam je već rekao da vas voli. Vi samo treba da znate da pročitate znake. Muškarci često nisu ni svesni toga da govorom tela otkrivaju svoja prava osećanja.

1. Njegovi nožni prsti usmereni su prema vama

Kad je muškarac zaljubljen u vas, automatski će se namestiti tako da su njegovi nožni prsti okrenuti prema vama, bez obzira na to sedite li u kafiću, restoranu ili ste kod kuće. Prsti okrenuti prema vama znak su da postoji interes, a stručnjaci kažu da su indikator i malo dubljih osećanja.

2. Oponaša vaš govor tela

Kada muškarac oseća bliskost, verovatno će oponašati vaše pokrete. To nije nešto o čemu on razmišlja, nego se jednostavno dogodi. Recimo, kada hodate jedno pored drugog, vaši će koraci biti usklađeni, zevnuće nakon vas, u isto vreme kao i vi posegnuće za šoljom kafe... U nekom trenutku shvatićete da ste na istoj talasnoj dužini.

3. Razvio je rituale koji su samo vaši

Na rastanku će vas uvek poljubiti tri puta, svaki put kad se zagrlite potapšaće vas po leđima i tako signalizirati kraj zagrljaja, kada u isto vreme kažete istu stvar, smisliće način da to obeležite... Te male, lude sitnice razumećete samo vas dvoje, a vama mogu poslužiti kao dokaz da mu je stalo i više nego što je možda priznao.

4. Dugo vas gleda u oči

Kada shvatite da se s partnerom možete dugo, ali stvarno dugo gledati u oči i da vam to prija, to shvatite i kao znak da se među vama razvila dublja povezanost. Međusobno zurenje inače zna da izazove neprijatnost, međutim, kada je to nešto u čemu uživate, znači da se među vam razvila posebna veza.

5. Ne smeta mu da deli lični prostor s vama

Ljudi koji nisu zaljubljeni u svakom trenutku vole da imaju određenu količinu ličnog prostora. Međutim, kad se vaš partner zaljubi u vas, odnosno kada vas zavoli, leći će pored vas na kauč bez imalo razmišljanja, u restoranu će hteti da sedne na istu stranu stola kao i vi... Zašto? Jer mu nije potreban prostor između vas, želi da bude blizu vas jer vas voli.

6. Često se smeje

Kada osoba voli, češće se smeje u društvu svog partnera ili partnerke. Kada uočite da se vaš partner smeje više i duže nego što je to uobičajeno ili da se smeje bez nekog posebnog razloga, to je zato što je srećan i zaljubljen čovek.

7. Dodiruje vas kad god stigne

Ako ne može da skine ruke sa vas, on je verovatno zaljubljen čovek. I tu ne mislimo samo na seks. Ako koristi svaku priliku da vas bocne, drži za ruku... sve su to načini kojima privlači pažnju i zapravo vam pokazuje koliko mu je stalo, a da ništa ne kaže.

Izvor: Zadovoljna.nova.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još