BAJKOVITA ASTROLOGIJA: Zvezde otkrivaju koja ste Diznijeva princeza

Ako ste se ikada osetili kao Pepeljuga ili Zlatokosa, možda su zapravo zvezde želele nešto da vam poruče. Zato saznajte koja ste poznata Diznijeva heroina u odnosu na horoskopski znak, i koje to zajedničke osobine sa njima delite.

Ovan (21. mart – 19. april)

Baš kao Jasmin iz crtanog filma "Aladin", krasi vas hrabrost, nesputana energija, i ljubav prema uzbudljivim aspektima života. Poput lude vožnje na letećem ćilimu, vi se nikada ne plašite izazova.

Bik (20. april – 20. maj)

Nalik Zlatokosi, volite sve što je lepo i što ima neku umetničku vrednost. Duhoviti ste i zabavni, ali ljudi znaju da na vas mogu da se oslone. Poznati ste po svojoj tvrdoglavosti, pa je koristite isključivo u konstruktivne svrhe.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Kao blage, ljubazne i znatiželjne osobe, najviše asocirate na Tinu iz crtaća "The Princess and the Frog". Isto kao ona, vi ste obazrivi, brižni, a naročito fascinirani novim stvarima. Volite da pričate, pa vam je komunikacija jedna od jačih strana.

Rak (21. jun – 22. jul)

Poput Pepeljuge, izražena imaginacija i emocije čine vas izuzetno senzibilnom osobom. Misteriozni ste i enigmatični, što samo navodi druge ljude da jure za vama, a vi znate da ste isto kao Pepeljuga vredni pronalaženja.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Mulan je jedna od Diznijevih najhrabrijih junakinja. Zato i vi, kao nepokolebljivi vatreni znak, posedujete taj vid neustrašivosti i pravične borbenosti. Znate šta su prave vrednosti, i na kraju se uvek izborite za ono što je suštinski važno.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Lepotica iz crtanog filma "Beauty and the Beast" jeste upravo vi. To znači da ste kao i Bel odani, verni, realistični i humani. Uvek vidite ono najbolje u ljudima, i spremni ste da rizikujete mnogo toga zbog prave ljubavi.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Pošto cenite harmoniju, balans, istrajnost i mir, znači da ste duboko u srcu nalik Snežani. Baš kao što je ona brinula o sedam patuljaka i raznim životinjicama, tako se i vi sa puno pažnje starate o svojim bližnjima.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Ambiciozne, direktne, otvorene i iskrene – to su prave škorpije. Upravo zbog toga, Merida iz crtaća "Brave" jeste najbliža vašem izraženo jakom karakteru. Strastveni ste i beskrajno uporni, pa je postizanje ciljeva zagarantovano.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Razigrani i optimistični, možete biti ponosni što ste princeza Ariel iz "The Little Mermaid". Najviše cenite slobodu i poštovanje svog mišljenja. Znate put koji vodi do uspeha, i bilo da je u pitanju osvajanje princa ili nešto drugo, ostvarićete sve snove.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Kao otporne, strpljive, i pre svega odgovorne persone, u najvećoj meri podsećate na Elzu iz crtanog filma "Frozen". Nezavisni ste i vredni, a zbog lojalnosti koju posedujete mnogi se obraćaju upravo vama za savet.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vi ste princeza Ana iz crtaća "Frozen". Baš kao i nju, vas odlikuje unikatnost i progresivnost. Obično dobro predosećate šta budućnost donosi, pa vas krase odlučan temperament i snažna energija.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Pošto ste intuitivne i mudre, najviše ličite na Pokahontas. Slično njoj, otvorenog ste uma i lako stičete prijatelje. Puni ste empatije i saosećanja, te tako predstavljate veliki oslonac za sve ljude oko sebe.

Izvor: City Magazine
Foto: Disney/Logo

Pogledajte još