NIKADA NISAM BIO ZALJUBLJEN U NJU, DA NEMAMO DETE NE BIH JE SE NI SETIO: Ivan Marinković progovorio o vezi sa Miljanom Kulić i njihovom sinu Željku

Ivan Marinković progovorio je o odnosu sa Miljanom Kulić i njihovom sinu Željku, kojem u izvodu iz matične knjige rođenih ne stoji ime oca.

Marinković je prokomentarisao Miljanino trenutno učešće u "Zadruzi".

- Nije mi inspirativna. Osim što smo povezani detetom, ja bih za nju bio samo rijaliti igrač, kao i ona za mene. Mislim da se gubi. Nemam baš dobro iskustvo sa njom, jer nije u vinklu. Nažalost je tako. I kad sam hteo da budem najbolji i da uradim sve što treba, kao otac, nije moglo - rekao je on i dodao:

- Znao sam da će ovo da radi. Ona je u suštini jako nesrećna devojka. Pogotovo kada su emocije u pitanju. Te njene veze ne liče ni na šta. Dovlači ovog dečka jadnog... Lupa da je zaljubljen, pričala da sam ja zaljubljen u nju. Mi nikad nismo ušli u vezu. Pokušao sam da nađem nešto normalno u njoj. Ne znam šta me je navelo da budem s njom. Nikad nisam bio zaljubljen u nju, nikad je nisam voleo, ona je to znala. Da nema Željka nikada se ne bih setio nje.

- U knjizi rođenih kod Željka ne stoji moje ime. Kada se Željko rodio bio sam u porodilištu. Pokušao da krenem da komuniciram s njom, ali tad je krenulo njeno ludilo. Usledila je proslava rođenja deteta, meni to nije bilo bitno, ona je htela da bude medijski ispraćeno. Ja nisam otišao jer nisam hteo da se slikam. Stavila je NN u list. Ružno bi bilo da kažem da se kajem što sam bio sa njom, jer je tu dete, ali da nema deteta - kajem se. Ne znam zašto sam to uradio - rekao je bivši učesnik "Parova".

Izvor: Kurir.rs/Srbijadanas.com
Foto: ivanmarinkovic79_official/Instagram

Pogledajte još