IZLUDELA SI ME, NEMAM VIŠE ŽIVACA ZA VEZU: Filip Car ne želi da se pomiri sa Dalilom, zadrugarka se u suzama vratila u Belu kuću (VIDEO)

Filip Car nije odustajao od ideje da ne treba da ostane u odnosu sa Dalilom Dragojević, te joj je detaljno objašnjavao zašto je rešio da se skloni od nje.

- Mene više nećeš izluđivati - besneo je Car.

- Vidiš kakav si ti, ništa ti ne odgovara, umesto da me zagrliš poljubiš, budeš normalan a ne mi govoriš svašta - rekla je Dalila.

- Ja da to želim, ja bih to uradio. Ogadilo mi se, ne mogu. Zadnjih 20 dana mi nije ni do čega - govorio je.

- Vidiš da ja nisam luda, lepo sam rekla da si se promenio i da me ne primećuješ. Lepo treba da mi kažeš u lice a ne da ja ispadam budala, luda ili sitničava - nastavila je.

- U pravu si, neka bude kako kažeš - rekao je bezvoljno.

- Nervozna si, nikad ti nije dobro, žudiš za frkom, ja nemam snage. Ti težiš ka tome da sve bude kako ne treba. Ja više nemam potrebu ni za čim, ne treba da se nastavi ovo. Svako treba da ide svojim putem. Ja nemam potrebu da budem sa nekim drugim, ne želim to. Ali ne želim ni da budem sa tobom. Ne zadovoljavam tvoje kriterijume i najbolje tako. Ne mogu svaki dan da ulazim u rasprave i polemike, konstantno neki problemi, nezadovoljstvo. Svakodnevno slušam sve svoje greške, stalno pričaš o meni i onome što nije dobro, stalno si ti napaćena, stalno ti je teško. Nikada ne pričamo o tome kako je meni, samo o tebi. Umoran sam više. Ušao sam u odnos, prepustio sam se i eto šta mi se desilo. Nemam više živaca... Da ti ne bi bila loša po mene ja ću se od tebe skloniti, ovoga puta na normalan način. Šetaću, posvetiću se radiju, radiću na sebi. Ti isto gledaj da radiš na sebi, pa polako. Sve će vreme pokazati. Dovela si me do stanja da sam razluđen i kako god da uradim nije dobro... - nastavio je.

- To je ono kad uništiš nekoga skroz, pa ga šutneš. Neka si - rekla je Dalila.

- Ja sam tebe uništio? - pitao je.

- Uništio si me skroz! Meni je drago što si ti sada tako pun sebe - dodala je.

- Ja bih sada voleo da te uhvatim za ruku i šetamo po imanju, ali ne ide. Ne može - nastavio je.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još