SRAMOTO ŽENSKOG RODA, GADIŠ MI SE: Filip Car osuo paljbu po Dalili Dragojević, letele uvrede i psovke! (VIDEO)

Tokom današnje emisije Gledanje snimaka sa Milanom Miloševićem zadrugari su imali prilike da pogledaju klip raskida Dalile Dragojević i Filipa Cara. Nakon izlaganja Miljane Kulić, voditelj je dao reč akterki pomenutog videa.

- Filip uvek sumnja i ovo na klipu što je rekao govori uvek... Prvo kaže da je siguran da me Dejan ne interesuje, a posle prebacuje - govorila je Dalila.

- Odmah prekid utakmice! E zbog ovoga nećemo biti zajedno! Umesto da kaže da joj ne zameram Dejana, već neke postupke koje nisu dobre za nju! Da li je neko čuo da joj prebacujem njega? - prekinuo je Car.

- Lepo priznaj, da van klipa prebacuješ kako sumnjaš da će me zvati posle rijalitija i kako ćemo se pomiriti. Namerno neće da mi dozvoli da govorim nego skače na svaku moju reč. Danas mi je rekao "idi kod svog Dekice" - dodala je Dragojevićka.

- Toliko je nepoštena, toliko laže, gadi mi se - urlao je Car.

- Sramoto ženskog roda! Da je ustala i da je rekla lepo istinu ne bi bio problem, nego ona poredi situaciju! - nastavio je Filip.

- Lažeš - vikala je Dalila.

- Stalno si govorio "non stop ste na mojim leđima, a ja sam vas napravio" - vikala je Dragojevićka.

- Na klipu, jasno i glasno sabiram nju po imanju radi njenih paranoja i filmova, je*o mamu u pi*ku, oboleću ovde. Ne daj Bože da ja radim isto što i ona! Ona mi prebacuje Minu a onda dođe kod nje i uzme naočare., ja ne smem da razgovaram sa njom a ona može. Ni ja nisam sa Dejanom, pa mi se prebacuje sve! - nastavio je Car.

- Smešan si i svako poređenje ti je smešno! - vikala je Dalila.

- Je*em ti Filipe majku - psovao je Car sam sebe.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još