PEVAČICA UPECALA BOGATAŠA: Dara Bubamara u vezi sa 11 godina mlađim biznismenom iz Španije?!

Četrdesetpetogodišnja pevačica Dara Bubamara navodno je u vezi sa srpskim biznismenom koji živi i radi u Španiji.

Kako piše "Informer", pevačica je do ušiju zaljubljena u 11 godina mlađeg muškarca, kog i dalje krije od javnosti.

- Dara je dva meseca u vezi sa našim čovekom iz Španije. Upoznala ga je i sa sinom i sa najbližim prijateljima. On živi i radi u Barseloni, ali zbog nje često dolazi u Beograd. Još ne želi da ga eksponira u javnosti, dok ne vidi u kom pravcu će ići njihova veza. Za sada je sve kako treba - kaže izvor blizak Bubamari i dodaje da se pevačica zaljubila kao nikad pre:

- Čim ga je videla, odlepila je za njim! Upoznao ih je jedan Darin prijatelj i odmah su na prvom susretu razmenili brojeve telefona. Svidelo joj se što vodi računa o sebi, redovno trenira, a i to što je veoma galantan. On je rođen u Španiji, a njegovi su poreklom iz Srbije. U Barseloni ima privatan biznis koji mu odlično ide, tako da je pun para.

Darin novi dečko dolazi jednom nedeljno u Beograd, i to sa punim kesama poklona za pevačicu.

- Viđaju se od ponedeljka do četvrtka, jer ona vikendom ima tezge. Iz Španije joj uvek donese nekoliko parfema, kao i skupe krpice. Nedavno joj je poklonio markiranu torbu od 20.000 evra. Kada ne može da dođe iz Barse, pošalje joj bukete cveća na kućnu adresu - otkriva izvor.

- Srećna sam, zaljubljena i ispunjena, kao što se i vidi na meni. Neću ništa više da pričam, da ne izmalerišem. Ranije sam previše govorila o svom privatnom životu, a sada je vreme da ga sebično čuvam za sebe. Što se manje zna, to sam srećnija - poručila je Bubamara.

Dara je nedavno osula paljbu na koleginicu Saru Reljić, koja je, kako se šuška, nova devojka Bubamarinog bivšeg dečka Marka Dujakovića Tonija.

- Neke pevaljkice zaista misle da će preko mene biti uspešnije. Žao mi je, i dalje će nastupati za honorar od 82 evra. Bude li me ta pevaljka i dalje pominjala i lagala za momke iz moje davne prošlosti, popiće tužbu - napisala je pevačica na Instagramu, a mnogi su prepoznali da se obraćala Sari.

Izvor: Informer.rs
Foto: darabubamara_official/Instagram

Pogledajte još