IMA SE, MOŽE SE: Anastasija Ražnatović kupila automobil vredan 40.000 evra

Anastasija Ražnatović položila je vožnju i odmah kupila terenac vredan 40.000 evra.

Pevačica se na Instagramu pohvalila novom mašinom i ispod svoje fotke u automobilu napisala:

- Novopečeni vozač. Konačno u svojim kolima.

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović izabrala najnoviju "škodu kodijak" sa ful opremom, jer joj je važno da vozi siguran auto.

- Anastasiji je dosadilo da je stalno neko odvozi i dovozi ili da koristi usluge taksija. Čim je položila vožnju, odmah se bacila u potragu za automobilom. Posle konsultacija sa Cecom i Veljkom odlučila se za škodu - započinje priču izvor blizak pevačici, koji je insistirao na anonimnosti.

Izvor dodaje da je Anastasija prvo provozala svog brata, Veljka Ražnatovića.

- On je bio prvi koji je imao hrabrosti da sedne u kola sa Anastasijom. U početku je bio skeptičan, ali kada je video kako pažljivo vozi, oduševio se. Rekao joj je: "Svaka ti čast, nisam očekivao da tako dobro voziš" - priča izvor.

Posle Veljka, na red za vožnju su došle mama Ceca i tetka Lidija Ocokoljić.

- Kada su čule Veljkove utiske, odmah su poželele da ih Tasa provoza. Ceca se obradovala kada je videla koliko je njena ćerka opuštena, a u isto vreme i obazriva za volanom. Pohvalila je Anastasiju i rekla joj u šali da sada konačno ima svog ličnog šofera - priča izvor.

Anastasija je presrećna što su je pohvalili njeni najbližih.

- Pao joj je kamen sa srca. Rekla im je da će ih voziti svuda gde treba, jer joj baš prija kad je za volanom. Čak joj ni gužve u Beogradu ne smetaju, jer odvrne muziku i uživa u svom novom četvorotočkašu - završava izvor.

Izvor: Informer.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još