GRADIM "OLIMP" TOLIKO VISOK DA ĆU TI BITI BLIZU: Milica Pavlović uoči izlaska novog albuma posvetila dirljive reči pokojnom deki Vladimiru

Pevačica Milica Pavlović vredno radi na svojoj muzičkoj karijeri, a da se trudi rad i te kako isplate svedoče njeni brojni hitovi.

Milica je za potrebe novog projekata u potpunosti izašla iz svoje zone komfora, a čini se da se pred završetak novog albuma koji nosi naziv "Posesivna" baš raznežila.

Naime, plavokosa dama iskoristila je priliku da spomene pokojnog deku Vladimira i zahvali mu se za sve što je uradio za nju.

- Deset godina ranije ja sam još uvek dete koje veruje u čuda. Dokazujem se javno, trpim kritike, predskazanja da nikada neću uspeti u ostvarenju svojih snova. Ko se zadnji smeje... Gledaj i uči, mala ja. Da mogu da se vratim kroz vreme samo bih ti to rekla... Gledaj i uči. I budi posesivna... Dude moj i ti si uvek tu. Toliko mi nedostaješ dok gradim Olimp tako visok da ću ti biti vrlo blizu i bićeš ponosan na mene. Volim te - napisala je pevačica putem "storija" na Instagramu.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još