TO JE SLATKO IŠČEKIVANJE, NAJLEPŠI PEČAT NA DUŠI: Petar Grašo iskreno o dolasku prinove

Pevač Petar Grašo i ćerka Tončija Huljića, Hana postaće roditelji u julu. Iako se spekuliše da čekaju devojčicu, muzičar to nije potvrdio. Poznato je da Grašo godinama pokušava da sačuva privatni život od javnosti, ali je ovog puta, makar na kratko, otvorio dušu.

On kaže da nema strah od nove uloge u životu.

- Niko ko postaje roditelj ne bi trebalo da ima strah. To je više neko slatko iščekivanje jer dolazi nešto novo, jedno malo biće. Vaš pečat do kraja života, najlepši na duši. Odgovornost jeste, ali ako nećemo biti odgovorni prema tom biću prema kome ćemo? Valjda se priroda pobrinula da nema straha već uzmeš u svoje ruke to malo biće i živiš - kroz osmeh kaže pevač, a na pitanje da li je spreman i da li su odabrali ime, kaže:

- Spreman sam, ali nismo još ime odabrali. Zaista još ne znamo.

Na Grašovim koncertima uglavnom je ženska publika, što njega čini posebno srećnim.

- Ja sam srećan što imam dosta ženske publike, ali sam srećan što dolaze i muškarci, ali i sve generacije od dece preko majki i baka. Dominiraju žene, ja sam zahvalan i srećan, to ne krijem jer svako voli da ima puno žena u publici. Osim što ih je lepo videti, ženska publika mnogo brže ima interakciju sa mnom kao sa izvođačem. Muzičaru je najvažnije kada se napravi transfer generacija. Ja sam slušao muziku koju su slušali moji roditelji “Bjelo dugme”, “Bitlse”, “Zdravka Čolića”...Zato volim kada mi dođu deca na koncerte, kada ih dovedu roditelji. Tako ću sutra i ja svojoj deci ili detetu puštati muziku koju volim, a šta će oni slušati, da li će se navući na nešto drugo to ne možemo znati - kaže Petar koji je zakazao koncert u Beograskoj areni.

- Nemam tremu ali imam to slatko iščekivanje ali svaki izvođač kada stavi karte u prodaju prati da li neko želi doći da ga sluša. Do sada smo imali sreće sve smo karte rasprodali, nadam se da neću imati razloga da imam tremu pred Beograd. Trudimo se da publika koja odgaja mene ovih 25 godina i ja njih, da se sastanemo na tim velikim koncertima i da nam bude lepo - kaže muzičar i dodaje da je i za vreme pandemije radio.

- Bila je pauza dve godine, ali mi smo imali sreće da smo i te prve godine kada je bilo najviše straha svirali. Onda se zemlja malo otvorila pa smo imali koncerte po Makedoniji i malo po Beogradu, nešto otvorenih prostora po Hrvatskoj. Nismo ispali iz forme. Jako smo srećni, čeka nas strahovito burno leto što se koncerata tiče. Beograd će biti kruna.

Izvor: Blic.rs
Foto: petargrasoofficial/Instagram

Pogledajte još