NE MOGU VIŠE DA LAŽEM: Miljana Kulić priznala da i dalje voli Zolu, Lazar Čolić otkrio da se ni njegove emocije nisu ugasile (VIDEO)

Gost današnje "Radio Amnezije" bila je Miljana Kulić. Ona je sa voditeljima razgovarala o svom odnosu sa Nenadom Macanovićem Bebicom i Lazarom Čolićem Zolom.

- Pozdrav za sve, moje roditelje i mog sina. Ljubi te mama, slušaj baku - plakala je Miljana pa krenula da priča o Zoli i Bebici.

- Ja moram da kažem da sam ja Bebicu upoznala kada sam videla Zolu i Nevenu. Ja volim Zolu i to znam, bila sam iskrena od starta. Ne mogu više da lažem ni sebe, ni druge, htela sam da krenem dalje, ali ne ide - rekla je Miljana.

- Da li ti je Zola najveća ljubav u životu - upitao je Filip Car.

- Jeste, šta da kažem, ali on to ne pokazuje. On mora da bude uz mene pogovotovo kada mi je teško - rekla je Miljana.

- Ma mi znamo Zolu, on će biti tu sigurno - dodao je Nenad Aleksić Ša.

- On i ja možemo da budemo u vezi, ništa drugo - dodala je Kulićeva i dodala:

- Milion problema ljudi imaju i neće niko umreti ako se mi pomirmo.

Zola je potom došao da prokomentariše Miljaninu izjavu da ga voli.

- Ja sam sve ovo znao, ja nju nisam zaboravio, nisam prestao da je volim. Videli ste vi moje reakcije, ja se nikome nisam posvetio ozbiljno, ja nisam mogao. Ja sam sa Miljanom prošao sve i svašta. Mi smo se vukli više od tri godine. Ja sam neko kome je rijaliti prioritet. Želim odavde da izađem ponosno i da odem kod svoje majke, da je zagrlim i poljubim, da joj priuštim nešto. Vi svi znate da bi se sve promenilo da ona i ja uđemo u odnos, a ja to ne želim. Ja iskreno ne verujem u neke stvari koje ona priča, znam ja da ni ona ni ja nismo ravnodušni. Ona i ja smo odavno prešli stadijum ko će kome prići, ja generalno pričam o mom i njenom odnosu koji je nenormalna, bolestan. Ša to je kao da dođe Tara i ja te ubeđujem da budete zajedno, a ona juče ujutru imala se*s sa nekim drugim - rekao je Zola.

- Miljana, ti sada očekuješ da on odmah uđe sa tobom u vezu - rekao je Car.

- Ona se nada našem poljupcu i da odemo u izlaciju, ali ja za to nisam. Ja smatram da treba da budemo u normalnom odnosu, ja ću biti tu za nju, ali ništa više, pa da vidimo kako će ići, ali ako krene da tera inat, videćemo šta će biti. Niko ne zna šta će njoj biti u glavi za 5 minuta - dodao je Zola.

- Mene nervira ono šta onaj čovek govori, da uslovljava, preti, ja ne želim da nekoga nosim na duši - rekao je Zola i obećao da će pričati sa Miljanom.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još