U STRAHU SAM, LUDIM: Bosa Čolić prokomentarisala Zolin odnos sa Miljanom, a zatim oplela po Mariji Kulić

Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica i Lazar Čolić Zola jutros su napravili novi skandal u Beloj kući u Šimanovcima. Naime, Kulićeva je priznala da su joj se vratila emocije prema bivšem vereniku koji je ostao putpuno imun na te reči, dok je Bebica napravio neviđenu dramu na imanju preteći da će izađi iz "Zadruge" ako Miljana nastavi sa takvim ponašanjem.

Ovim povodom oglasila se Bosiljka Bosa Čolić, majka Lazara Čolića i priznala da je u strahu zbog celokupne situacije i da ne zna više šta da radi, a onda otkrila i kako gleda na celokupnu situaciju.

- Ne mogu da razgovaram, teško mi je. Videla sam neke klipove i meni ništa nije jasno. Što više gledam sve više ludim. Zato izbegavam i da gledam detalje. Dobro je Zola rekao: "Lud, luđi i najludji". Šta je u njegovoj glavi ja ne znam, ali kad izađe i vidi neke stvari sve će mu biti jasno. Kada bude video one sahrane i hodanje po groblju i tako dalje... On ima strah koliko ja vidim, a poprilčno je poznaje i svestan je šta je u stanju da uradi. Vidim Bebica i neke vračare pominje, ja sam u strahu kao majka i dok god ne izađe neću imati mir - počela je priču Bosa, a na pitanje kako gde na komentare Marije Kulić, njene nesuđene prije, ona je odgovorila oštro:

- Marija olajava Lazara, a bolje bi joj bilo da o svom detetu povede računa jer ako svi vidimo Miljanin problem nije moguće da ga ona kao majka ne vidi. Oni samo o parama pričaju. Kaže kako je meni isplaćivala Miljana kredite, a ja u svom životu nikad nisam digla kredit, to je laž, ali neka priča. Ja im svima želim sve najbolje. Bebica je priča za sebe. To ni na filmu nisam viđela, zato ne mogu ni komentarisati jer takav slučaj je za mene stran.

Izvor: Pink.rs
Foto: zola_je_/Instagram

Pogledajte još