ON JE NASILNIK NAD ŽENAMA I TU NEMA PROMENE: Emina Mujić oglasila se nakon skandalozne tuče Dalile Dragojević i Filipa Cara

Emina Mujić jako je ogorčena na svog zeta Filipa Cara, koji, kako ističe, sve vreme kinji i maltretira njenu ćerku Dalilu Dragojević.

- Opet stres zbog Dalile i ovog smrada iz Crikvenice! Sve je na nju ponovo svalio i krivi je iako mu je rekla da sama ide iz rijalitija. Ona ga je pročitala i zna da će da joj prebacuje ako iziđe s njom, što se desilo kad ih je produkcija vratila! Osuo je paljbu i uvrede po Dalili, pljuje je, gađa čim stigne i sve tako dok ne stigne obezbeđenje. Psuje mene, Husa, sve nas vređa! Naziva je k*rvom i razne epitete joj lepi. Ali, sreća pa su se pojavili snimci da se zna ko je i šta je on i šta je radio u Crikvenici od detinjstva, pa do danas! Njegova rođena tetka je otkrila istinu o njemu! On je nasilnik nad ženama, on je za Lazu Lazarevića, a ne da boravi u rijalitiju sa normalnim ljudima. Pogotovo Dalila koja ne zna ništa od toga ne treba da bude vreća na kojoj on iskaljuje svoj besa i to ludačko ponašanje! Psihopata ostaje psihopata i tu nema promena! On je jedan običan smrad iz Crikvenice! Ni ime ne mogu više da mu pomenem - kaže Emina za Svet i osvrće se na vezu bivšeg zeta Dejana i Aleksandre.

- O ovoj, navodno zaljubljenoj Aleksandri koja Dejana svojom pričom i plakanjem drži pored sebe, tek ima šta da se kaže, ali dobro, Nit je naivna, niti fina kako se predstavlja. I te kako je sve drugačije nego što sad Dejan misli, ali neka svet sazna pravu istinu o ološima!

Izvor: Kurir.rs/Svet
Foto: Emina Mujic/Facebook

Pogledajte još