POLICAJCI SU PRIMETILI PODLIVE NA RUKAMA: Mima Živković otkrila nove detalje incidenta sa bivšim dečkom (FOTO)

Miroslava Mima Živković juče se našla u žiži javnosti zbog vesti da ju je bivši dečko pretukao i pretio njenoj porodici.

Bivša rijaliti učesnica odmah se oglasila u medijima i demantovala da je bilo nasilja, ističući da je dobijala preteće poruke zbog koji je morala da pozove policiju.

Ona se danas obratila pratiocima na Instagramu i otkrila nove detalje incidenta.

- Imam zaista puno lepih poruka, a ima i onih "baš si popularna" i "nadam se da ćeš naći nekog ko će da te voli". Ljudi moji... Mene taj dečko voli, ali njegov oblik ljubavi mi se ne sviđa i ne prija mi. Zašto mislite da je sreća samo biti u vezi? Zar niste razmišljali nekada da je i sloboda dar od Boga da spoznamo sebe i nađemo sebi sreću? Svi smo različiti. Ja nikada nisam bila tip osobe koja će biti po svakoj cenu u vezi da ne bih bila sama. Nemojte to da radite. Vi zaslužujete najbolje, pa i taj moj bivši, ali ne sa mnom, nisam ja ta. I na kraju, još jednom da dodam, nisam pretučena. Samo ne želim da imam bilo kakav kontakt više sa bivšim dečkom. Morala sam da ga prijavim zbog jako ružnih i groznih pretećih poruka, da bih zaštitila sebe i svoju porodicu. Ovde stavljam tačku o mom privatnom životu. Ja sam super, odlično se osećam, jaka sam, ovo je za mene samo još jedno iskustvo u životu iz kojeg ću da izvučem pouku i ono najbolje - započela je Živkovićeva.

- Kada sam pozvala policiju, ušli su, uzeli telefon i pogledali poruke gde je pretio, u tom momentu stiže glasovna od njega gde jasno preti, psuje i govori ružne stvari, gde je policija slučaj shvatila veoma ozbiljno. Kako sam bila u majici, primetili su podlive na rukama, tj. modrice i zaključili da me je fizički maltretirao, i zahtevali da odmah pođem u policiju. Modrice nisu od udaraca, već od stiskanja kada je bio kod mene, kada me je vukao da pričamo jer sam ga ja molila da se smiri i da ide kući, da me ne maltretira više psihički. Tu je sve vreme moja mama bila. Moja koža i ruke su male i osetljive i nije teško napraviti podlive. To je cela istina, nisam pretučena. Smirili smo strasti nakon višečasovnog psihičkog maltretiranja, otišao je za Beograd gde sam ja legla da spavam i sutradan mu rekla da je bolje da se raziđemo - zaključila je Mima.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: mima_zivkovic_official/Instagram

Pogledajte još