JUTROS MI JE POSLALA PORUKU: Uroš Ćertić otkrio da se čuo sa Marijom Veljković nakon što su u javnost dospele informacije o njihovoj vezi

Vest o razvodu voditeljke "Slagalice" Marije Veljković svojevremeno je odjeknula poput bombe, međutim sada, da je razlog njihovog rastanka - afera s Urošem Ćertićem, tek je sve zatresla.

Tim povodom oglasio se kaskader koji je oštro objasnio da sve što on sada želi  je da ova drama prestane.

Posebno se čak i obratio arhitekti Milanu Milovanoviću, s kojim je Marija bila u braku, te njegovom izvesnom prijatelju koji se "raspituju po gradu o ovoj romansi".

- Mi smo komšije, tu, 200 metara. Viđali smo se, "družili" neko vreme. To je sve što mogu da kažem! Upoznali smo se, koliko se sećam, odavno, na televiziji. Imamo zajedničke prijatelje, glumce, ne znam... Hoću samo da prestane. Da li on (Marijin bivši muž) ili njegovi prijatelji, da pod lažnim ženskim imenima ostavljaju komentare na članke o njenom razvodu: "Nije ona njega ostavila, on je nju i decu najurio jer se je*ala s komšijom Urošem!" Ili: "Nije tačno da se razvode zbog ovog ili onog, viđali smo je kako ulazi i izlazi iz njegovog ulaza na Gundulićevom vencu" - naglasio je on, pa dodao kako su njemu sporni komentari i te kako vidljivi.

- Evo, idite na Gugl, neko ispod svakog teksta o Marijinom razvodu, a pod ženskim imenom, ostavlja komentare o tome kako se je*ala sa Urošem kaskaderom, Ćertićem komšijom i tako... Još se njen muž i njegov prijatelj raspituju po gradu da li je to istina! Da je ona bila sa mnom. Hoću da prestanu da se raspituju po gradu i da li on ili neko od njegovih, da prestane da ostavlja komentare pod "fejk" i ženskim i muškim imenima - ponovio je.

S voditeljkom više nije u kontaktu. Ipak, pisala mu je ranije ovog dana, uznemirena pošto je videla šta se dešava.

- Marija i ja se više i ne čujemo, jer je on reagovao. Jutros mi je pisala zbog ovoga, pitala me je šta je ovo. Zato što su oni, valjda, još u procesu razvoda... Kad smo se mi "družili" oni su bili u braku samo na papiru. Dve godine su u stvari bili cimeri, spavali su u različitim sobama. On nije hteo da se iseli. Želim da ovo sve prestane i nadam se da će ovo da ga osvesti - rekao je Uroš.

- Nemam više komentara na tu temu. Želim da mene ostave novinari na miru zbog njih dvoje. Nismo zajedno, niti smo bili. Ne trebaju mi ovakve priče, a najmanje majci troje dece. Poštujte nju ako ne mene. Da je bila sa mnom bila bi još u braku, kao i mnoge koje su bile pa ostale jer se zna "tvrd p*nis mir u kuci" - izjavio je Uroš za "Kurir".

Voditeljka se kratko oglasila za "Telegraf" i izjavila da je šokirana današnjim napisima u medijima.

Izvor: 24sedam.rs/Kurir.rs
Foto: ukicertic011/Instagram

Pogledajte još