MILA I VERA IZRASLE U PRAVE LEPOTICE: Sloboda Mićalović sa ćerkama provodi Uskrs (FOTO)

Proslavljena glumica Sloboda Mićalović vešto krije svoj privatni život od očiju javnosti. Na večnu ljubav zaklela se kolegi Vojinu Ćetkoviću u maju 2008, a njihov brak krunisan je dolaskom na svet bliznakinja Mile i Vere dve godine kasnije. Ponosni roditelji potrudili su se da svojim devojčicama pruže bezbrižno detinjstvo i da ih ne eksponiraju previše u javnosti.

Međutim, poznata Boba danas je napravila presedan, te je otkrila kako se u domu Ćetkovića proslavlja najveći hrišćanski praznik Uskrs i na svom profilu na društvenoj mreži Instagram pokazala kako je dekorisala jaja, ali i kako sa naslednicama provodi ovaj sveti dan.

Sloboda je danas sa svojom porodicom i kolegom Viktorom Savićem posetila Sabornu crkvu u Beogradu i zabeležila trenutak nastao ovog prazničnog dana, tako što je na travi pozirala sa svojim ćerkama. Nakon ove objave nizali su se komentari njenih oduševljenih kolega i fanova koji su joj uputili niz komplimenata i konstatovali da su Mila i Vera nasledile lepotu od svoje četrdesetogodišnje majke.

- Hristos Vaskrse - napisala je lepa Leskovčanka pokraj fotografija.

Foto: sloboda_micalovic_boba/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: sloboda_micalovic_boba/Instagram

Pogledajte još