U AKCIJU UKLJUČEN DRON: Policija i dalje traga za Marijanom Čvrljak, oglasila se njena bliska prijateljica

Intenzivna potraga za Marijanom Seifert (38), poznatijom kao pobednicom "Velikog brata", čiji je nestanak prijavio suprug, nastavlja se drugi dan.

Prema nezvaničnim informacijama, juče je tokom dana deo njenih stvari pronađen nekoliko stotina metara od njenog doma, te se u sredu pretraživao detaljno ceo kvart kao i područje reke Save od Mosta mladosti.

Kako navodi Jutarnji, potraga će se nastaviti i danas u tom području, te će se u potragu ubaciti i dron.

Jedna od prijateljica nestale je u poptunom šoku jutros istakla da ne može da veruje da bi Marijana na ovaj način napustila svoju decu.

- Sve do 2018. smo se intenzivno družile, a kad sam napustila Hrvatsku ostale smo u kontaktu. Ona je za svoju ćerkicu živela, bila joj je glavna briga nakon svega što je do tada prošla. Drugo njeno dete i supruga nisam upoznala, a s njom sam se zadnji put čula pre par meseci za njen rođendan - priča prijateljica i dodaje:

- Zvučala mi je setno, propitkivala se kakva budućnost čeka njenu decu, zvala sam je kod sebe u posetu pa je rekla da nije vreme, da će doći kad bude bolje. Povezala sam to sa situacijom oko korone kao i činjenicom da nikom ne seda starenje. O braku i eventualnim problemima u njemu mi nije govorila, nego samo da je sve u redu i da ide svojim tokom, kao i da joj je zdravlje u redu. Nadam se samo da će se što pre vratiti kući jer niti jedan problem nije nerešiv - rekla je Marijanina drugarica.

Izvor: Kurir.rs/Jutarnji.hr
Foto: Big Brother 2011-Printscreen/Youtube

Pogledajte još