MANIJAK MI JE DOŠAO NA KUĆNI PRAG I PORED OBEZBEĐENJA: Milica Pavlović prokomentarisala slučaj napada na Sandru Afriku i otkrila svoje neprijatno iskustvo

Milica Pavlović imala je svoj prvi nastup u Beogradu nakon objavljivanja novog albuma, gde nam je otkrila za koju pesmu misli da će postati najveći hit, da li su njeni bivši momci našli mesto u albumu - ali je i prokomentarisala situaciju koja se dogodila Sandri Africi i ispričala svoj slučaj.

- Da vam otkrijem da je obezbeđenje u mom naselju meni reklo da najviše situacija takvih u mom naselju imam ja. Ne bih o tome javno da pričam, jer je dosta toga prijavljeno u policiji. I ne želim da pričam dalje - rekla je pevačica Milica.

Milica priznaje da se potresla zbog Sandre Afrike.

- Što se tiče Sandre Afrike juče sam joj baš poslala poruku, upravo zato što sam imala takva iskustva, možda i jača. Meni je manijak dolazio na vrata, kao je prošao niko ne zna. Strašno sam se potresla zbog nje, videla sam da žena jedva govori od stresa. E to je hendikep, to je kad ne možeš ništa da kažeš i odgovoriš, nego tek kad zapreti smrću onda imaš osnovu da zatražiš pomoć nadležnih. Meni je to skandalozno - rekla je Pavlovićeva.

Izvor: Kurir.rs
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još