ONA NE VIDI PRAVE VREDNOSTI: Ana Kulić prokomentarisala Miljaninu vezu sa Bebicom i sestrinog bivšeg verenika Zolu

Rijaliti zvezda Miljana Kulić godinama je pred TV kamerama, a o njenim ljubavnim vezama u aktuelnoj sezoni "Zadruge" bruji ceo region. Njena majka Marija Kulić takođe je svojevremeno bila deo istog rijalitija, dok su Tijana i Ana, Miljanine rođene sestre, uvek bile uzdržane i nisu komentarisale njeno učešće u rijaliti šou programima.

Međutim, Ana Kulić je sada prokomentarisala trenutnu vezu svoje rođene sestre i otkrila šta misli o aktuelnom zetu Nenadu Macanoviću Bebici, te se osvrnula i na Miljaninog bivšeg verenika Lazara Čolića Zolu.

- Što se Nenada tiče, smatram da voli i poštuje Miljanu i apsolutno mi je nebitno kako se predstavlja i čime se bavi, dok je takav prema njoj. U svakom slučaju, bolje utiče na nju nego Lazar, a i meni je iskreno zanimljiviji i pošteniji u svakom smislu. Od strane mene će uvek imati poštovanje i samo reči hvale. Momak je vredan, radan i poseduje sve kvalitete koje muškarac treba da ima. Žao mi je što Miljana ne ume da uvidi prave vrednosti, ali se nadam da će shvatiti vremenom. Verujem da će njihova veza opstati još dugo - izjavila je Ana Kulić za Pink.rs.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: miljana_kulic_official/Instagram

Pogledajte još