NASTAVLJAMO ZAJEDNIČKI ŽIVOT, VOLEO BIH DA DOBIJEM NASLEDNIKA: Nikola Rađen progovorio o vezi sa Milicom Ristić

Vest da je vaterpolista Nikola Rađen pretukao svoju devojku Milicu Ristić odjeknula je kao bomba. Na ovu temu u prethodnom periodu čule su se razne priče, a vaterpolista konačno je odlučio da javno progovori o nemilom događaju.

- Dobro, jeste to bilo neprijatno. Ono što se zapravo desilo su neke male razmirice, ali ništa toliko kako se pisalo. Krivo mi je što je sve tako predstavljeno, što je napravljena velika šteta i nama i našim porodicama, a najviše mojoj deci - rekao je Nikola prilikom gostovanja u emisiji Exkluziv i otkrio u kakvim je sada odnosima sa Milicom.

- Iskreno, ja sam to već ostavio iza sebe. Nastavili smo zajednički život, sa nama je sve u redu, normalno živimo i nema razloga da bude drugačije.

Ovaj događaj ponovo je bacio senku na lik i postignuti uspeh proslavljenog sportiste, a Nikola ističe da osim sebe nikog drugog ne krivi za to što se desilo.

- Ne želim da krivim medije, što se tog slučaja tiče, mi smo direktni učesnici i mi smo to izazvali. Ali kažem, normalni smo ljudi, nastavljamo zajedno da živimo i zajedno da planiramo.

Nikoline ćerke iz braka sa pevačicom Anom Kokić krenule su očevim sportskim stopama, a Rađen otkriva da bi voleo da se ponovo ostvari kao otac.

- U poslednje vreme najviše sam posvećen ćerkama i najveća sam im podrška jer su aktivno počele da igraju odbojku, koja ih jako privlači, tako da imaju i moju i Aninu podršku. Intimno voleo bih da jednog dana dobijem i nasledika.

Izvor: Kurir.rs
Foto: nikola_radjen/Instagram

Pogledajte još