OGLASILA SE SUPRUGA SNEŽANA I DIRNULA MNOGE: Milan Borjan branio za Zvezdu dok mu je sin bio u bolnici (FOTO)

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan prolazi kroz težak period zbog bolesti sina Filipa, a to je danas otkrila njegova supruga Snežana putem Instagrama.

Naime, njihov naslednik zarazio se Rota virusom, a Borjan je, iako mu je sin hospitalizovan sat vremena pre meča sa Vojvodinom pokazao koliki je profesionalac i odigrao izuzetno važan meč za svoj tim.

- Prethodnih nekoliko dana smo ležali na Institutu za majku i dete jer je Filip imao Rota virus i komplikacije koje ovaj virus nosi. Ovaj period je je bio posebno stresan i emotivan za nas kada se uzme u obzir da smo hospitalizovani sat vremena pred početak utakmice Vojvodina-Crvena zvezda (tata nije bio sa nama), Milan i pored toga što je saznao koliko je Filipu loše i da smo primljeni u bolnicu odigrao je kompletnu utakmicu, a da niko ne primeti koliko mu je teško- kapitenski, kako drugačije! Ovaj post zapravo i pišem kako bih se zahvalila kompletnom medicinskom osoblju Instituta za majku i dete! Ovi ljudi nose neverovatnu odgovornost jer svaki dan kroz Institut prođe jako puno dece sa lošom kliničkom slikom, oni prilaze svakome sa istom dozom odgovornosti, ljubavi i entuzijazma - napisala je Snežana u opisu fotografija iz bolnice.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana Borjan (@snezanafi)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: snezafi/Instagram

Pogledajte još