VELIKA MATERIJALNA ŠTETA: Kija Kockar imala saobraćajnu nezgodu na Autokomandi

Pobednica prve sezone rijaliti programa "Zadruga" Kristina Kija Kockar imala je saobraćajnu nezgodu na Autokomandi kada se vraćala sa snimanja spota.

Pevačica nije želela da otkriva detalje, ali se odmah oglasila i otkrila da je dobro, te da nema povređenih u saobraćajnoj nezgodi.

- Shvatila sam da moram da vozim opreznije, očigledno je umor učinio svoje. Materijalna šteta na kolima je velika, ali je važno da sam dobro i da nema povređenih - rekla je Kija.

Kockareva se inače, nedavno osvrnula na aktuelnu situaciju u kojoj se trenutno nalazi Darko Lazić koji je pod dejstvom alkohola i nedozvoljenih supstanci vozio auto, pa priznala da je i ona vozila nakon što je popila, zbog čega je platila kaznu.

- U svakom slučaju, na tužilaštvu je sve. Svi mi odgovaramo za svoje postupke, evo ja sam se naplaćala kazni i kazni. Ništa strašno, ali sam se naučila. Zaboli me duša kad moram to da platim, ali nauči se. Dve za brzinu sam imala po 10 hiljada dinara i dve za blagu alkoholisanost, to je 15-ak hiiljada dinara. Kad god je neki duži put ne idem u alkoholisanom stanju, a ovo je bilo bukvalno iza moje zgrade i platila sam kaznu. Vrlo pazim i odgovaram - rekla je Kija.

Izvor: Informer.rs/Kurir.rs
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još