BEZ TRISTA EVRA NE USTAJEM IZ KREVETA: Deniz Dejm progovorila o zaradi na sajtu "Onlyfans"

Kontroverzna bivša učesnica "Zadruge" Deniz Dejm progovorila je o vrtoglavoj zaradi na "OnlyFans" i šokirala sve prisutne u studiju.

Deniz je, naime, sinoć gostovala u "Amidži šou" i tom prilikom otkrila da zarađuje veliki novac od prodaje svog intimnog sadržaja.

- Ja bez trista evra ne ustajem iz kreveta. Zarađujem od reklama i Onli Fensa. Od ove love ću da kupim stan u Beogradu - istakla je.

- Ja sam inače diskretna, sada pričam prvi i poslednji put, moj sponzor nije platio mojoj ekipi koja je vodila moje društvene mreže. Zato imam novog. On je harizmatičan muškarac čije društvo mi prija. Prija mi i njegov novac. Bila sam skoro kod nekog sponzora u Londonu i snimila sam neku kolaboraciju sa jednim crncem. Ovaj je baš galantan i atraktivan sponzor. Ja sam dugove otplatila u minuti zbog svog poverenja - zaključila je Deniz.

Inače, kako su nedavno pisali mediji tokom učešća Deniz Dejm u rijalitiju, ona navodno ima desetak intimnih snimaka koje postavlja na svom "Onlyfans" profilu i od njih zarađuje.

Izvor: Kurir.rs
Foto: denisedameofficiel/Instagram

Pogledajte još