NEOČEKIVANO: Osam fizičkih osobina koje muškarce najviše privlače kod žena

Svojim izgledom žene lako mogu da privuku pažnju muškaraca i da ih zavedu. U nastavku teksta saznajte koje su to fizičke osobine na ženama koje najviše mame muške uzdahe.

STRUK I BOKOVI

Ako žena ima lepo oblikovan struk, odnosno ako je on uži u odnosu na bokove, to je znak da će je muškarci sigurno zapaziti čim zakorači u prostoriju. Žene koje imaju telo u obliku kruške posebno su privlačne muškarcima.

VISOKA BOJA GLASA

Žene uvek primete dubok glas kod muškaraca, a isto tako, muškarce privlače žene koje imaju visoku boju glasa. Muškarci ovakve žene smatraju ženstvenijim, pa samim tim i privlačnijim.

ZDRAVA KOSA

Muškarci na ženama vole da vide dugačku kosu, ali samo pod uslovom da je zdrava i negovana. Ako imate ispucale vrhove brzo idite kod frizera. Zapuštena kosa jedan je od glavnih uzroka zašto bi muškarac mogao da se udalji od vas.

MANJE ŠMINKE

Iako mnoge žene vole da se šminkaju kako bi privukle muškarce, nekada je manje zapravo više. Muškarci vole da vide našminkanu ženu, ali ne vole tonu pudera, drečave karmine i jaka rumenila. Budite umerene.

OSMEH

Žene koje se često smeju izgledaju srećnije i zadovoljnije, a time su i privlačnije muškarcima.

DUŽINA RUKU

Iako možda zvuči čudno, istraživanje je pokazalo da muškarci vole žene koje imaju dugačke i tanke ruke.

CRVENA ODEĆA

Žene koje nose crveno privlače više muških pogleda od onih koje nose druge boje. Stoga, ako ste slobodne, a ne znati kakvu haljinu da izaberete za sledeći izlazak, crvena bi mogla da bude pun pogodak.

OPŠTI UTISAK

Muškarci vole žene koje vode računa o svom izgledu. Ne morate biti obučene po poslednjoj modi, ali se podrazumeva da ste svakodnevno našminkane, da vam je kosa uredna, odeća ispeglana i čista. Ovo sve utiče na vaš opšti izgled, a on je muškarcima mora se prizati veoma važan.

Izvor: Večernji.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još