S LJUBAVLJU IZ ARGENTINE: Dani argentinske kulture u Beogradu

"Hyatt Regency Beograd" u saradnji sa Ambasadom Argentine, po prvi put organizuje nedelju pod nazivom "S ljubavlju iz Argentine".

Uz veče tanga sa Tango Natural institutom koji će se održati u Ellington's klubu hotela "Hyatt Regency Beograd" 7. maja 2022. otvoriće se ova zanimljiva nedelja. Manifestacija će trajati do 15. maja i biće zatvorena tradicionalnim Nedeljnim brančom obogaćenim argentinskim specijalitetima.

Događaj "S ljubavlju iz Argentine" približiće kulturu ove latinoameričke zemlje lokalnom stanovnišvu raznovrsnim programom. Gostujući argentinski kuvar, Hulian Galende iz hotela "Park Hyatt" u Buenos Ajresu će se tokom celog događaja družiti sa posetiocima, kuvati za njih i svojim prisustvom učiniti ovaj jedinstveni događaj još posebnijim.

Posetioci će tokom deset dana događaja imati priliku da prisustvuju mnogobrojnim događajima različitog karaktera. Između ostalog, imaće priliku da uživaju u tango večeri, gledaju projekciju argentinskog filma sa srpskim titlom, isprobaju specijalitete tradicionalne argentinske kuhinje pripremljene od strane gostujućeg kuvara, isprobaju i saznaju nešto više o argentinskim vinima, čuju o argentinskoj literaturi, pogledaju izložbu fotografija iz Argentine i još mnogo toga.

Manifestacija "S ljubavlju iz Argentine" doneće sve lepote ove zemlje u "Hyatt Regency Beograd" i omogućiti svim posetiocima da uživaju u čarima ove kulturološki bogate zemlje.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Goran Zlatković

Pogledajte još