TRPI JAKE BOLOVE: Marija Kulić otkrila detalje zdravstvenog stanja ćerke Tijane nakon saobraćajne nezgode u Nišu

Sestra kontroverzne zadrugarke Miljane Kulić, dvadesetsedmogodišnja Tijana teško je povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko 23.40 u Dušanovoj ulici u Nišu.

Ona je bila putnica u automobilu "audi" kruševačkih registarskih tablica kojim je upravljao Nišlija M.Z, a u kojem su nalazila i dva njegova sugrađanina. Do nezgode je došlo kada se automobil krećući se brzinom koju očevici procenjuju na preko sto kilometara na čas, najpre sudario sa taksi vozilom koji mu je dolazio u susret, a zatim se zabio u izlog jedne prodavnice. Tom prilikom lakše je povređen i taksista.

Svedoci nezgode tvrde da je pukom srećom izbegnut masakr jer je Dušanova ulica bila puna mladih ljudi koji su izašli u subotnji izlazak.

Tijanina majka, bivša zadrugarka Marija Kulić sinoć se odmah oglasila za Pink.rs i otkrila detalje stravičnog udesa, a sada je otkrila kako se oseća nakon svega što se izdešavalo.

- Nisam mogla da gledam te snimke jer sam iz bolnice izašla potresena. Loše sam! To bi mi bilo previše, a ništa ne mogu da promenim. Tijana je još uvek u bolnici. Polomljeno joj je rame, prima infuziju. Ima jake bolove, ne pomažu joj lekovi protiv bolova koje prima u infuziji. Ostaće dok sve ne prekontrolišu i dok ne urade kontrolni skener - rekla je Marija.

Izvor: Pink.rs
Foto: marijakulic_mtaz/Instagram

Pogledajte još