MOJ NASTUP ĆE BITI ILI PREPOZNAT ILI FIJASKO: Ana Đurić Konstrakta otkrila šta očekuje od učešća na "Pesmi Evrovizije"

Samo dva dana pred početak "Evrovizije" Ana Đurić Konstrakta uključila se uživo u program K1 televizije i podelila sa gledaocima kako se oseća i koji rezultat od takmičenja očekuje.

- Moje godine doprinose mojoj smirenosti. Lično se ja i svi mi držimo prvog polufinala, ne razmišljamo dalje od toga, nisam sigurna u to koliko se kladionice poklapaju sa realnom prognozom. Ja se bojim visokog leta i niskog pada, jer je ovaj nastup sam po sebi "ili-ili" - rekla je Konstrakta za K1 i dodala:

- Ili će biti prepoznat kod publike, da se sklopi kao neka priča ili će biti fijasko. Rizično je, ali ako uspemo samim nastupom da dopremo do publike koja nas ne razume tekstualno, onda smo u finalu.

Naša predstavnica je otvoreno podelila sa gledaocima "Vikenda na K1" kako na nju deluje "Evrovizija" kao manifestacija.

- Ja sam sad naučila šta je "Evrovizija" i kako to zaista teče, pratila sam je pre, ukoliko mi je dan davao vremena, mislim da se uvek nađe po koji dobar koncept, odnosno dobra pesma. Jedan dan mi deluje, "Ljudi, ma ovo je samo običan festival", a drugi dan sam u fazonu "Jao, ljudi, šta ćemo sad da radimo?". Idem između te dve krajnosti, ali na kraju krajeva vlada jedna prijatna atmosfera - rekla je umetnica.

Istakla je da je njen nastup definitivno mirniji i svedeniji u odnosu na nastupe drugih takmičara.

- Na primer, španski nastup sve vreme "pršti", a kod nas je glavna aktivnost to što ja prekrstim nogu. Kao eto, nešto se desilo i mislim da na taj način odstupamo od ostalih - izjavila je Konstrakta za K1 televziju.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Kosta Đuraković/Promo

Pogledajte još