PITANJA O MASERKI ME VREĐAJU: Nikolina Pišek progovorila o smrti supruga Vidoja Ristovića i zamolila za mir i privatnost

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek pre nekoliko dana ostala je bez supruga, Vidoja Ristovića. Nikolina je otkrila kako se oseća posle tragedije, te prvi put spomenula maserku koja se našla pokraj Ristovića u trenutku smrti istoričara umetnosti.

- Još uvek mi je teško, nisam skroz došla sebi, a vidim da mnogi nemaju razumevanja. Što se tiče uzroka Vidojeve smrti, šta tu ima da se komentariše. Ta pitanja o maserki me vređaju, ništa neću da preduzimam i ne znam koji su moji dalji koraci. Sve što mi u ovom trenutku treba je malo mira i privatnosti. Nemojte se ljutiti, sve što mi je sada potrebno je malo saosećanja - izjavila je Pišekova.

Podsetimo, suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović, preminuo je posle masaže. Obdukcija je utvrdila da je do smrti došlo usred respiratorne insuficijencije, a za mesec dana će biti gotovi rezultati toksikološke analize. Vidoje će biti sahranjen u četvrtak 12. maja na Novom Groblju u Beogradu.

Izvor: Republika.rs
Foto: vidojeristovic/Instagram

Pogledajte još