NORMALNA SAM JOŠ DVA DANA, A ONDA ĆU DA POLUDIM: Ana Đurić Konstrakta otkrila kako se oseća pred svoj nastup u polufinalu "Pesme Evrovizije"

Naša predstavnica na "Pesmi Evrovizije" u Torinu Ana Đurić Konstrakta uključila se danas u program televizije K1 iz autobusa, na putu ka poslednjoj generalnoj probi pred večerašnje drugo polufinale u kojem nastupa i koje svi željno iščekujemo.

- Spremni smo, sinoć je bilo dobro. Zadovoljna sam ali može to bolje i večeras će biti bolje. Lepo se osećamo i osećamo tu podršku iz Srbije, a Boga mi i šire. Interesantni smo stranim medijima jer se prvo hvataju za Megan Markl, ali mislim da smo to rešili. Drugo, pokušaćemo da osvetlamo obraz večeras - rekla je Ana Đurić u emisiji "Kec na jedanaest".

Na konstataciju Boška Jakovljevića i Aleksandre Jeftanović da je uprkos ogromnoj popularnosti ostala normalna i kul, Konstrakta je sa osmehom kazala:

- Još uvek jesam, još dva dana, a onda ću da poludim!

- Ima momenata kada se proveravam sa drugima jel' se ovo stvarno dešava? To su moje unutrašnje borbe, ali nije da ne uživam, nemojmo se lagati. Uživamo svi. Dobro su me pripremili za sve ovo i sve nas, jer su nam pričali o tim danima koji se potpuno provedu u Areni tako da smo se mentalno pripremili na to i samo treba sada istrčati taj maraton. I onda sledeće godine ponovo može, može, može - rekla je Ana na K1 televiziji.

Kako je kazala, večerašnje polufinale biće dinamičnije i zabavnije.

- Jača je konkurencija i ima i jedna pesma više. To sve čini situaciju težom. Meni se Portugal najviše dopada iz prve večeri, kao i Holandija. Iz ovog našeg polufinala čula sam Makedonku i Crnogorku koje su sjajno izvele pesme. Kao i Mia Dimšić prekjuče koja je imala dobar nastup, ali nije prošla. Meni se Portugal definitivno najviše dopada.

Kuriozitet je to što je na današnji dan pre 15 godina na Evroviziji pobedila Marija Šerifović, pa se naša delegacija nada da će nam ovaj datum i danas doneti sreću.

- Danas je Međunarodni dan medicinskih sestara i pozdrav za sve sestre. Ljubi vas brat! - kazala je Konstrakta sa osmehom i dodala:

- Gledamo se večeras!

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Kosta Đuraković

Pogledajte još